problema grava?

•  
    • 89 mesaje
    6 Dec 2006, 15:59
    0 0
    fetitza mea are 12 ani si de aproape 6 luni are menstruatzie....probleme este ca nu are perioade bine definite cand are ciclu,uneori ii vine si la 2 saptamani jumatate sau trei saptamani si in unele cazuri, chiar de doua ori pe luna....si cantitate mare de sange.....medicul a zis ca e normal vreau si parerea voastra
  •  
    • 429 mesaje
    6 Dec 2006, 16:08
    0 0
    Nu cred ca e chiar normal. Mai consulta un medic. E mai sigur. Succces!
  •  
    • 700 mesaje
    6 Dec 2006, 16:24
    0 0
    Este normal sa aiba o menstruatie neregulata,este abia la inceput,cu timpul lucrurile vor intra in normal,este bine totusi ca ai dus-o la un medic,dar nu trebuie sa va ingrijorati.
  •  
    • 686 mesaje
    6 Dec 2006, 16:29
    0 0
    Mie la inceput imi venea la intervale mai mari de timp, chiar si la 3 luni 4 diferenta. Medicul a spus ca e normal.
  •  
    • 89 mesaje
    6 Dec 2006, 16:32
    0 0
    ce e mai grav si nu stiu daca are vreo legatura este ca de atunci a inceput sa se ingrase constant si cel mai rau sa o doara capul in perioadele dintrecicluri
  •  
    • 9835 mesaje
    6 Dec 2006, 16:44
    0 0
    nu este normal sa aiba o menstruatie asa frecventa si abundenta.

mergi cu ea la un endocrinolog ca sa corectati problema din timp - ar fi pacat sa ramana pentru toata viata cu dezechilibre hormonale care sa o condamne la o existenta de femeie supraponderala sau chiar sterila...