FEBRA
-
6 Dec 2006, 13:050 0Buna la toate Evele. Felicitari cu sf. Nicolaie, va doresc sanatate si numai bine.
Problema mea este ca de 2 zile am fiebra, nu simt dureri nicaieri, doar putina slabiciune, febra mare 38-39, si neori imi vine sa vomit, la medic nu m-am dus (stiti cum e la serviciu acum) pastile beau pentru febra dar nu ajuta.
Cam ce ar putea fi?
Multumesc mult, si v-am pupat. -
6 Dec 2006, 13:33algocalminul e foarte bun pt febra scade imediat, multe lichide si lamaie. Febra faci cand ai o infectie in organism. Neaparat la doctor.
-
6 Dec 2006, 13:35o fi vreo rubeola.cand am facut rubeola,tot simptomul asta il aveam.dar de voma...nu stiu ce sa iti zic.ai facut bolile astea "ale copilariei"?
-
7 Dec 2006, 10:40Multumesc pentru opinii, sincer ,ma cam tem sa merg la medic, ma tem sa nu imi spuna ceva grav dar trebuie. Miine ma voi duce.
Multumesc. V-am pupat. -
7 Dec 2006, 21:45tanelu, eu am avut o data febra 39 cu 5 si mi-am pus felii de cartof, curatate si crude la picioare, in sosete. mi-a scazut febra uimitor de repede. e o metoda babeasca da mie mi-a dat rezultate.
-
7 Dec 2006, 21:47Febra este foarte buna pentru organism! Este modalitatea lui de a se apara cand se instaleaza anumiti microbi! Pentru ca la temperaturi mai mari decat temperatura normala a corpului, acestia nu rezista!
Este cea mai mare prostie sa lupti impotriva febrei! Trebuie luptat impotriva cauzelor ei!