Un fel de cos...
-
0 0Acum cateva zile mi a aparut ceva langa nas..Arata ca un cos insa am dat si cu activa si cu Normaderm si nu s a modificat deloc.Arata la fel.In mod normal trebuia sa se usuce pana acum daca era cos.Ce ar putea fi?..Ma cam sperie putin..
-
s-ar putea sa fie un cos care nu iese la suprafata.nu stiu cum se cheama exact,stiu doar ca e adanc sub derma si nu iese.se retrage singur.lasa-l sa-si faca damblaua ca daca incerci sa il storci,faci ditamai buboiul.
mai poate fi furuncul,sau,in cel mai rau caz,un chist sebaceu,ceea ce nu-ti doresc.raman la parerea mea ca e un cos care se retrage.
-
chistul sebaceu este o umflatura sub piele,produsa de glandele sebacee.daca ai tenul gras,ia si si varianta asta in considerare.eu am am avut la lobul urechii si pana la urma m-am operat,desi nu trebuia.e o crema pt afectiunea asta,dar nu mai stiu cum se numeste.dar nu cred ca e chist...oricum,daca nu trece si nu trece,du-te la doctor.
-
andreea mergi la un dermatolog, sora mea nu are tenul gras cosuri ffff rar ii apareau pe fata, dar pe obraz i-a aparut o pata mica, s-a tratat cu toate prostiile credea ca are cine stie ce, a amanata vizita la doctor de frica pana m-am enervat si am mers cu ea la medic pt ca singura a spus ca ii este frica.
Acolo ce sa vezi doctorita se uita si zice acnee juvenila, nu semana deloc cu un cos si nici nu durea, i-a dat zynerit intr-o saptamana nu avea nimic.
Eu zic ca nu este grav dar daca stai si amani vizita se poate extinde ca si orice boala.