apenticita....
-
0 0m-am operat akum 1 sapt de apenticita si as vrea sa stiu dupa cat timp pot sa fac fitness si aerobik... dar contact sexual?
-
am si eu o intrebare:scumpa mea r3b3la ,fetitza mea cand s-a operat de apendicita , a avut doar cu 2 seri inainte o durere enorma de burta, si nimeni nu credea ca e apendicita, iar la spital, pe masa de operatzie, au descoperit ca e peritonita...nu itzi spun ca operatzia a durat o ora si jumatate, timp in care fetitza mea, a simtzit totul,si nu itzi spun la cei 12 ani, ce marcata a fost de o asemenea operatzie,,banala,,...spune-mi si mie , tu ai dureri la schimbarea de vreme?
Operatzia a decurs perfect,si chiar daca a avut si tub de dren,in 5 zile, era aproape vindecata rana...daca pot spune asa , dar acu o ingrijoreaza, durerile astea...vb ei nu m-a durut deloc inainte si ma doare acu...... -
contact sexual poti avea fara probleme chiar si dupa cateva zile de la operatie.
dupa 2 luni de la operatie poti face deja efort de intensitate medie.
(eu, la o luna de la operatie, am dansat la propria nunta
)
cat despre aerobic sau fitness: aerobic la vreo 5-6 luni de la operatie. fitness - chiar mai devreme, cu conditia sa lucrezi in special bratele si picioarele, si mai putin abdomenul. -
nu-mi vine sa cred ..
cautam pe google niste chestiuni legate de apendicita si am gasit , tot pe eva , bineinteles , o postare de-a mea ,cum ca de mult timp tot zic ca ma operez
chiar ieri dimineata am fost externata ... deci -> am scapat de apendicul !
a fost cam urat pentru ca a trebuit sa insiste tatal meu sa ma opereze pentru ca doctorul credea ca mint sau ca sunt prea sensibila in legatura cu durerile de burta . am ajuns martea trecuta ,noaptea la ora 12 la urgenta cu dureri de cap ,stari de voma , frisoane ... au zis ca e apendicita dupa un "mic" consult al doctoritei de la pediatrie. a2a zi m-a consultat un chirurg si a zis ca sa astept sa vad cum evoluez ... si am asteptat 3 zile nemancata , nu am baut nici macar apa pentru ca nu am avut voie bineinteles , am si lesinat , am fost atat de slabita ..!!! calmante nu-mi dadeau ca sunt alergica , pana la urma am rugat pe cineva sa imi aduca un solpadeine macar pt durerile de cap . a 3a zi ma simteam mai bine dar de burta nu mai puteam ! nu dormeam , faceam niste crize (un fel de contractii naiba sa le ia ) dar doctorul ,pasiv , imi zicea ceva de genul "las` ca iti trece" . a venit tati la spital si a zis mi-o operati si gata .urmatoarea zi m-au bagat in operatie , am fost constienta tot timpul pentru ca am avut anestezie in coloana.dupa 30 de min am intr doctorul daca e sau nu e si inca nu-mi gasise "magnificul" .. era in burtica si mare cat mine ! la pansat a recunoscut ca era de parere ca ma prefac ...
acum ma mai doare inca destul de tare operatia dar stiu ca o sa imi treaca si merita pentru ca nu ma mai chinui.
cateodata ma mai intzeapa in burta la fel cum ma intzepa inainte de operatie , dar mult mai rar .credeti ca e normal ?l-am intrebat si pe doctor si a dat din cap ca nu stie
oare se mai micsoreaza taietura ?e destul de mare acum , cel putin in comparatie cu ce am mai vazut la fete in salon
sanatate multa -
da..este adevarat ... asa am stat 3 zile , iar in cea de-a 4-a m-au operat ... am fost slabita la maxim , in viata mea nu m-am simtit asa de rau si da , chiar am avut dureri mari , ca un fel de contractii ..
dupa operatie mi-a zis doctorul ca ce simteam eu in burta erau deja crize din cauza apendiculului ... iar eu le simteam din ce in ce mai des.. cred ca puteam sa si mor
sunt multumita ca a trecut , vreau sa fiu optimista.insa am ramas cu dureri de spate si o cicatrice oribila . maine dau jos pansamentul de tot .. e atat de urata cicatricea