primul control ginecologic

•  
    • 5 mesaje
    5 Dec 2006, 20:13
    0 0
    buna
    am nevoie de ajutor
    ce tb sa stii si sa faci - cum sa te pregatesti pentru un control ginecologic
    nu am fost niciodata si mor de frica
    si daca puteti sa imi recomandati un ginecolog bun in drumul taberei - de preferat femeie
    multumesc din suflet si astept sa-mi scrieti.
  •  
    • 1225 mesaje
    5 Dec 2006, 20:19
    0 0
    Te epilezi, faci dush...in rest, n-are de ce sa-ti fie teama! Ei, eu nu stiu acum pt ce te duci!
    Medic nu-ti pot recomanda, nu sunt din Buc.
  •  
    • 1063 mesaje
    5 Dec 2006, 20:20
    0 0
    miki ai mare grija ca eu cand am fost 1 data am dat numa peste nesimtiti si incompetenti ..daca vrei iti recomand pe cineva super de treaba eu tot de la o eva am aflat ...dar e pe la aviatorilor..
    cat despre control nu-ti fa griji..nu e nimic iesit din comun.tu spune-i tot ce te doare ,nelinisteste ,ce probleme ai si o sa -ti zica ce sa faci..e mai usor decat pare ..si eu credeam ca am ceva grav da pana la urma s-a rezolvat mult mai usor..
    succes
    te pup
    daca vrei adresa iti trimit pe privat
  •  
    • 162 mesaje
    5 Dec 2006, 21:06
    0 0
    Eu iti recomand sa fie barbat. Am dat numai de ginecoloage nesimtite, fie cu unghii lungi, fie cu expresii de genul "Cine ti-o baga?".
    Barbatii par mai atenti cu zona aceea...
  •  
    • 99 mesaje
    6 Dec 2006, 08:45
    0 0
    Buna
    Pot sa-ti recomand in drumul taberei o doamna doctor la care merg eu.
    E foarte atenta si finuta. Nu o sa ai probleme cu ea. O cheama Indiana Pelin. Iti dau nr de tel de la cabinet 413.91.45. Cabinetul e undeva pe aleea Targu Neamt.