Daca el are obligat am si eu????
-
5 Dec 2006, 19:550 0Daca iubitul meu are candidoza inseamna k fara nici o indoiala am si eu???Sunt nedumerita deoarece nu prezint absolut nici un simptom.Ma voi duce la un control bineinteles dar vreau niste pareri inainte.
-
5 Dec 2006, 23:36Candidoza nu e un lucru grav..se poate face si de la antibiotice, sau daca te speli prea des cu sapun obisnuit..distrugi flora benefica.
La barbati nu stiu cum se face.Femeile gravide fac foarte des candidoza..nu mai stiu explicatia.Nu sunt foarte informata dar vroiam sa va zic ceva sa radeti si voi.Eu in timpul sarcinii, la o analiza, imi iese ca am candidoza.Eu pana atunci nu am mai avut si spre rusinea mea nici nu m-am documentat...asa ca rezultatul m-a facut sa ma intreb: de unde o am??
N-am asteptat sa ajung acasa si sa ma uit pe net sa vad cu ce se mananca..mi-a fost si rusine sa intreb asistenta ce mi-a dat rezultatul asa ca nu ies bine pe poarta policlinicii ca il sun pe al meu, manata de primul impuls..binenteles.
Il iau pe ocolite..ii zic ca mi-au gasit ceva la analize
,il intreb daca are idee de unde am asa ceva..ca eu nu l-am inselat asa ca doar de la el puteam lua.El zice ca nu stie de unde..ca el nu m-a inselat..cum puteam sa-i zic asa ceva.Ma rog..nu va relatez toata discutia dar va dati seama..ajung acasa, intru pe google sa aflu si eu care e treaba..Imi venea sa intru in pamant!Noroc ca sotul ma iarta..altul cred ca mi-o platea cu varf si indesat.
-
5 Dec 2006, 23:52Oana nu esti singura, eu spre norocul meu m-am documentat inainte sa-l iau la rost ce si cum
-
5 Dec 2006, 23:57Pai cam obligat ai si tu ..cum si a dat el seama ca o are?barbatii nu prezinta simptome.sunt purtatori ai micorbului insa ei nu dezvolta boala.se poate sa fi avut tu si el nu s a tratat si ai luat o din nou.