O problema.....grava :((

•  
    • 40 mesaje
    5 Dec 2006, 18:51
    0 0
    Buna fetelor!
    De ceva vreme am constatat ca dupa fiecare contact sexual am mancarimi si niste usoare iritatii in zona genitala(mai exact chiar la orificiu care de multe ori se inroseste si se inflameaza).Nu inteleg de la ce poate fi,ma gandesc ca este o ciuperca ,(eu mi-am mai facut secretie si mi-a iesit o ciuperca pe care medicul mi-a zis ca a tratat-.Dar nu stiu din ce cauza am mancarimile deoarece nu pot spune am contact sexual foarte des(doar 1 data pe saptamana)
    De la ce oare am mancarimile si iritatiile numai dupa contactul sexual?Nu pot sa inteleg,au devenit foarte enervante si v-as ruga sa-mi spuneti un tratament cu ceaiuri mai ieftin pt ca nu dispun de multi bani pt tratamente sofisticate.Ar putea fi si de la vreo rana pe col(asta cum se manifesta)?
    va rog ajutati-ma cu un sfat cat de mic
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Dec 2006, 21:16
    0 0
    Cred ca ai candida.
  •  
    • 40 mesaje
    5 Dec 2006, 21:32
    0 0
    Stiti cumva vreun tratament cu ceaiuri care da rezultate contra candidei?De fapt sigur nu stiu ce am,se manifesta intr-un fel ciudat.Totusi pana ajung iar la medic poate imi da cineva vreun sfat...
  •  
    • 1225 mesaje
    5 Dec 2006, 21:33
    0 0
    Mai bine mai consulti ALT medic...Pana ajungi, spala-te cu infuzie de musetel. Daca zici ca doar dupa contact ai problema, poate fi ori "ceva" de la EL, ori de la prezervativ, in cazul in care folositi...
  •  
    • 2312 mesaje
    5 Dec 2006, 23:42
    0 0
    Si ceaiul de pelin e f bun.Sau pliculete de septovag..te speli cu irigatorul.In rest nu te ustura?La candida te ustura..dar nu numai la contact sexual.Spalate cu un gel intim, sapunul obisnuit distruge flora si poti capata f usor candida.Candida se mai face si daca ai avut vreun tratament cu antibiotice.Dar mai bine fa o analiza daca nu se intampla nimic cu ceaiuri.
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Dec 2006, 23:53
    0 0
    Oricum trebuie sa vezi un medic.Insa simptomele candidei se accentueaza in urma contactului sexual..Orice mancarime/usturime este amplificata..este logic de ce ,nu?

Oricum nu face prea multe spalaturi pana vezi medicul.Spala te o data sau de 2 ori cu bicarbonat.Amelioreaza f mult.