Problema mare !!!
-
4 Dec 2006, 10:180 0Am doar 23 de ani,dar de catva timp ma privesc cu groaza in oglinda
si asta pentru ca sanii mei arata ingrozitor. Sunt destul de mici,complet lipsiti de fermitate,sunt fff lasati 
Va rog din suflet sa-mi dati niste sfaturi,sunt gata sa fac orice,doar sa revin la "normalitate"!! -
4 Dec 2006, 12:54Dusuri alternative apa rece-apa calda ,gimnastica speciala ,creme ptr fermitate bust.
-
4 Dec 2006, 12:55Adica ai avut sanii frumosi si s-au "lasat"? Vezi din ce cauza.
Sunt niste exercitii fizice care intaresc musculatura sanilor. Eu am insistat la sala si acasa cu astea si s-au facut mai fermi, s-au mai intarit, pe bune. -
4 Dec 2006, 18:57In liceu eram invidiata de toate colegele pentru "marime",dar cu alaptat,scazut brusc in greutate,plus ca nici nu prea am avut grija de mine,m-am ales cu niste "pungute" in loc de sani
Am inceput dusurile reci,plus ceva exercitii,dar la capitolul creme sunt in ceata..Poate sa-mi recomande cineva o crema buna,poate din experienta proprie?va rog muuuuuult
si mersi