analize hormonale
-
3 Dec 2006, 18:450 0Fetele din bucuresti,ma intereseaza si pe mine un laborator unde se fac analize hormonale si unde nu platesc integral.Eu sunt din provincie si am ceva probleme cu fetita(16 ani)si as vrea sa-i fac niste analize hormonale si n-as vrea sa stau internata cu ea la parhon,dar nici sa le platesc integral nu am posibilitatea.Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o adresa,un nr tel,ceva.
-
4 Dec 2006, 00:29Nu sunt din Bucuresti, dar pot sa iti spun faptul ca analizele hormonale nu sunt decontate de casa de asigurari. Toate analizele hormonale, ajung si pana la 15 milioane lei vechi. Vorbeste cu medicul, sa iti spuna ce analize sa faci mai exact, sa iti selecteze cateva, cele mai importante - in functie de problema pe care o are fetita ta. Pe mine 3 analize m-au costat 1 milion, dar cred ca tine si de tipul analizelor, nu numai de numar.
Multa sanatate tie si fetitei! -
4 Dec 2006, 10:00Multumesc frumos,boracha.Problema fetitei mele este urmatoarea:are un ciclu tare neregulat,nu se ingrasa deloc,din contra parca slabeste (se hraneste,deci nu asta e cauza),nu mai creste in inaltime si are si extrasistole.Eu banuiesc ca este vorba de ceva hormonal si vreau sa consult un endocrinolog,dar cum la noi nu este trebuie sa ajung la buc.As fi vrut sa merg la sigur,nu pe bajbaite,tocmai de aceea v-am cerut ajutorul.