tratarea parului foarte uscat

•  
    • 5 mesaje
    24 Iul 2003, 13:42
    0 0
    cunoasteti un tratament medicamentos pentru tratarea parului uscat? Exista vitamine care pot prevenii acest lucru?
  •  
    • 206 mesaje
    24 Iul 2003, 20:32
    0 0
    te poate ajuta uleiul de peste , vit E capsule , un complex de vitamine si minerale. Dar sa sti ca toate vitaminele nu te vor ajuta prea mult daca continui sa folosesti produse (mai ales sampoane) care sint foarte rele si iti usuca parul. Dupa ce iti cumperi un sampon bun , nu il folosi direct pe scalp, pune putin sampon intr-o sticluta si amesteca cu apa , in acest fel nu va fi la fel de puternc si nu te va usca la fel de mult.
    Nu stiu ce ti-ar putea da un doctor dar nu strica sa te duci.
  •  
    • 206 mesaje
    24 Iul 2003, 21:50
    0 0
    tocmai mi-am spalat parul si ma tot gindeam la tine ...
    cind eram mica an avut si eu scalpul si parul uscat si ma spalam pe cap cu miere si apa (50 - 50%) sau miere , apa si putina zeama de lamiie. Totul trebuie sa fie ca o pasta dar nu apoasa sau asa de groasa ca mierea. Asta nu ar merge insa daca ai scalpul uleios , numai daca ai totul uscat. STiu fete aici care folosesc la spalat miere cu apa si cley natural dar asta nu am folosit niciodataa.
    Daca ai scalpul uleios si parul uscat (ca mine ) atunci, cea mai buna metoda este CWC (conditionezi - speli - conditionezi) de multe ori las balsamul pe lungimea parului si spal numai scalpul dupa care pun balsam din nou pe virfuri. Asa am reusit sa nu am virfuri spicuite si sa nu mai am probleme cu virfurile uscate.
  •  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2003, 11:17
    0 0
    Multumesc Zzzapacitei pentru raspuns.Am sa incerc tratamentul pe care mi l-ai propus.