Mai frumoase, santoase si prospere
-
1 Dec 2006, 21:190 0bUna..oare cine nu-si dorsete sa fie mai santioasa mai frumoasa si de ce nu mai prospera...eu colaborez cu o firma americana (lider mondial in produse pe baza de gel stabilizat de aloe vera si produse apicole...acest fapt spune multe)produse acreia sunt naturale 100%.Eu le folosesc le recomand si dau rezulatte foarte bune...Aceasta comapnie promoveaza singura gama de cosmetice naturale 100% pe baza de aloe vera antioxidanti,musetel,extracte din alge si vitaminele A si E (ingrediente responsabile de sanatatea si frumusetera pielii)...suna bine...nu?pe cele interesate le astept cu mare drag sa opsteze un mesaj aici pe topic sau sa-mi scrie un e-mail la beimroberto@yahoo.de Numai bine
-
1 Dec 2006, 21:21pe langa fa[ptul ca va ofera sansa de a vaea sanate si frumusete...va ofera sansa de a va crea o adevarata afcere...simplu...cele interesate chiar le rg sami scrie un e-mail sau sapostyeze aici un mesaj
-
3 Dec 2006, 18:56dar ai postat reclame, nu gluma!!!!
Chiar crezi ca este singura firma americana, ce utilizeaza aloe vera?
Mare smecher esti!?! -
3 Dec 2006, 23:18Tu nu vinzi nimic ca n-ai talent! Nici succes la muieri n-ai!
Pe deasupra esti si disperat de postezi la toate topicurile!
NASPA dar iar ai nimerit prost! -
4 Dec 2006, 00:16stiu sunt bune produsele si de calitate dar nu o sa ai succes daca insisti cu ele si nu ti-o spun din rautate.
-
4 Dec 2006, 00:28Nu te pricepi sa promovezi un produs,poate ca ele sunt bune,dar stategia ta,nu.
-
4 Dec 2006, 17:48ok imi cer scuzee...pt insistenta...credeti-ma scopul meu era doar simplul de a informa lumea de niste produse extrordinare...care pot rezolva multe dintre plobleme...imi cer inca scuze...