ALOE ACTIVATOR

•  
    • 194 mesaje
    1 Dec 2006, 18:55
    0 0
    a auzit cineva de activatorul aloe din gama "Aloe Fleur de Jouvence", de la Forever Living sau l-a folosit? l-am folosit si eu cam 3 sapt si nu a dat cine stie ce rezultate.Intr-adevar hidrateaza intr-o oarecare masura dar in ce priveste acneea..lasa de dorit. inteleg ca cu o floare nu se face primavara dar nu pot astepta la nesfarsit.....
  •  
    • 119 mesaje
    1 Dec 2006, 21:06
    2 1
    buna...eu iti recomand ca persoana de la care ai luat acela loe activator sai dai cu el in cap sa nu o mai saluti sau sai ceri banii inapoi(glumeam)...eu sunt consilier Forever Living Products...intradevar ai mare dreptate cu acel aloe activator nu faci mare lucru,acela ajuta la altceva...Pentru acnee ce am inteles ca ai tu sunt alte produse...as dorii sa vb cu tine si dac dorseti sati explic mai multe...produsele sunt extrordinare..eu lucrez cu ele...numai bine...si sper ca tiam adus o raza de lumina
  •  
    • 2825 mesaje
    1 Dec 2006, 21:21
    0 1
    Pentru acnee, du-te la medicul de familie, cere o trimitere catre un medic dermatolog,iti v-a recomanda exact tratamentul necesar, gratuit si nu mai incerca toate prostiile.
    S-o vezi pe fi-mea ce ten are acum!!!
  •  
    • 119 mesaje
    1 Dec 2006, 21:29
    1 0
    doremy...scuza-ma te rog...si eu am avut plobleme cu acneea ,in cazul meu medicii dematologi nu prea au facut mare lucru...nu zic poate in cazul fiicei taleda...si ma bucur...dar sa nu uiti ca cea ce pomovez eu e 100% natural cu efecte sigure fara contraindicatii fara reactii adverse sii fara efecte secundare...pe cand cele alopate(din farmacii) sunt procesate chimic...dasca te uiti pe proespect o gramada de contraindicatii si reasctii asdverse...ahhh si am uitat...mi-am tratat acneea in mod natural...deci saapelam totusi la natura as zice...si sa lasam chimicul in pace...stiu ce vb...studiez medicina
  •  
    • 194 mesaje
    2 Dec 2006, 09:08
    0 0
    In cele din urma am apelat la dermatolog.Insa cand am procurat activatorul aloe mi s-a spus ca are o multime de indicatii pana si pentru ochi, ceea ce pe prospect nu scrie si nici pe site-ul oficial forever living. pe ce se bazeaza aceste teorii ale utilitatilor , cumva pe proprietatile plantei sau ale produsului?eu acum urmez un tratament prescris de dermatolog ptr acnee si deocamdata fac o pauza cu aloe activator.dar mai incolo il voi refolosi
  •  
    • 194 mesaje
    2 Dec 2006, 09:10
    0 0
    si apropo...roberthoo, parintii mei folosesc si produse de la Forever Living:gel aloe , o bautura cu aloe mere si nu mai stiu ce, un gel pentru circulatie .m-ar interesa daca aceste produse chiar isi fac efectul si cam in cat timp.
  •  
    • 119 mesaje
    2 Dec 2006, 10:20
    0 0
    buna miaunicea...intradevar acloe activator este un produs extrordinar...insa el trebuie combinat si cu alte produse pentru efect cat mai bun...este nemaipomenit la plobleme de ochi...este un produs natural aceste nu sunt mediocamente de aceea nu auprosopect..insa find naturale nu au efecte secundare si reactii adverse ajuta la foarte multe lucruri...acel gel de aloe vear si merisor si mar este un produs indeosebi pt plobleme renale si un antiseptiic extrordinar...mi-ar place muult daca am putea sa vb pe mess?Id meu este beimroberto Produsele sunt foarte bune au efecte insadeaca sunt recomanadatwe cum trebe..in cazul tau din pacate ceea care ti lea recomandat ti lea data ori doar sasi faca vanzare ori nu cunoaste produsele...te astept sa vb sati ofer informatii corecte...numai bine
  •  
    • 194 mesaje
    2 Dec 2006, 13:46
    0 2
    roberthoo, daca tot zici ca e bun pt ochi...eu am miopie.am cautat pe net, pe diferite site-uri si am gasit ca activatorul aloe ar fi bun pt bolile ochiului(erau precizate acolo si care) insa nu era mentionata miopia.tu ce parere ai? mama mi l-a cumparat in scopul de a-l pune in ochi, insa eu l-am folosit si ptr fata. la fata ...nici un efect, poate unul prea mic iar la ochi....cu o floare nu se face primavara. sa continui cu picaturile in ochi?miopia, din cate am citit e o bombare a ochiului si, sincer, nu prea cred ca se poate rezolva cu aloe activator.....
  •  
    • 119 mesaje
    2 Dec 2006, 14:59
    0 0
    draga mea,deci in primul rand aloe activator nu se recoamanda in plobl;eme de acnee si doar dupa tratarea ei cu anumite produse...in cazul de miopie aloe activator este doar o parte din produsele luate...el ajuta f mult...nush daca stii insa gelul de aloe este singurul acre patrunde pana in membarana celulara...Te rog intra pe Id meu de mess beimroberto...sa stau cu tine de vorba...si sati explic...numai bine
  •  
    • 12 mesaje
    2 Dec 2006, 18:43
    0 0
    si eu am avut probleme cu acneea si m-am facut in fiecare zi cu bitter suedez si mi-au cam trecut dar problema este sa nu umbli cu mainile murdare pe fata si daca poti sa iti stergi fata chiar si mai des.
    Doamna care este reprezentant la Forever Living Product poate sa iti spuna si de Aloe First care este si el ffff bun.
  •  
    • 119 mesaje
    2 Dec 2006, 18:55
    0 0
    buna...intradevar ai foarte maredreptate..acel first alaturi de gel si crema cu propolis...sunt cele care ajuta la acnee...eu am avut si am rezolvat...crema cu propolis este cea mai puternicacrema naturala 100% care poate sa existe pe piata...avand incorporat aloe vera si propolis in cantitati foarte mari...propolisul fiind un antibiotic extrem de puternic natural..deci..oricine orice ar zice...aceste produse tot in top ramane...si inca ceva...inainte de a lua produse forever...daca vi se ofera un singur produs in reZolvarea unei plobleme inseamna ca ceva nu e bine...sui nu va astepatai la inceput de la minuni...tratamentele natuarle au nevoie de 28 de zile pt efect...caci dupa 28 dezile epidermul se reinoieste...in fine cred ca am intrat in prea multe detalii