VACCIN ANTIPOLIOMELITIC

•  
    • 130 mesaje
    1 Dec 2006, 18:35
    0 0
    buna!
    baiatul meu a facut vaccin antipoliomelitic acum o saptamana si acum are rosu in gat si e putin racit
    stiu ca antibiotic nu se poate administra
    ce altceva sa-i dau?
  •  
    • 194 mesaje
    1 Dec 2006, 18:56
    0 0
    incearca ceai de cimbrisor cu lamaie si miere. este bun in tratarea racelii
  •  
    • 186 mesaje
    1 Dec 2006, 21:06
    0 0
    Iubita, daca a facut vaccin antipolio nu are voie sa faca tratament injectabil timp de o luna.
    Antibiotic are voie sa ia dar siropuri, pastilute...NU INJECTABIL.
    Iti spun asta ptr ca eu am trecut cu baietelul meu prin asa ceva cand a facut vaccinul antipolio la 6 luni...Dupa o saptamana a facut o enterocolita f urata (microb luat de la alt copil care fusese internat in spital de asa ceva si abia iesise din spital cu el, iar mama-cumnata mea nu mi-a spus ce a avut...).
    O enterocolita f urata, cu varsaturi, diaree...deshidratare..nu manca, nu putea bea nimic...si nici nu puteam sa-i dam tratament pe gurita ptr ca il varsa imediat...il hidratam cu pipeta.Stiam ca nu are voie sa faca injectabil si m-am interesat la toti medicii pe care ii cunosteam si mi-au confirmat acest lucru...Doar ca imi spuneau ca in cazuri urgente cum a fost al meu merge cu canula, adica intravenos macar 2 zile...la care le-am cerut sa-mi garanteze ca nu pateste copilul nimic...iar ei nu au putut sa-mi garanteze acest lucru...Evident am refuzat si canula si 2 saptamani m-am chinuit cu sotul meu zi si noapte ca sa-l tratam pe gurita chiar daca arunca totul din el ..mai mereu..iar medicul mau venea si de 2 ori pe zi la noi de frica...dar am reusit...
    Acum are aproape 11 ani...
    nu ti-am povestit asta ca sa te sperii, dar e mai bine sa stim adevarul despre anumite lucruri care pot afecta starea sanatatii si a vietii copiilor nostrii...
    Deci, in concluzie, antibiotic poti sa-i dai..dar nu injectabil...Si ca sa fii mai sigura intreaba medicul de familie.De fapt ptr orice trebuie intrebat medicul, mai ales cand este vorba despre copii nostrii...
    Sanatate copilului...
  •  
    • 130 mesaje
    2 Dec 2006, 13:19
    0 0
    esti foarte draguta, multumesc, m-ai mai linistit!
    problema e ca nu am putut contacta medicul de familie si atunci m-am gandit sa va cer o parere voua, celor care ati avut o situatie similara.
    la mine cand face rosu in gat evolueaza destul de rapid
    ce ma ingrijoreaza este faptul ca in octombrie a mai facut o forma destul de severa, tot in gat...
    multumesc inca o data !
  •  
    • 215 mesaje
    3 Dec 2006, 18:54
    0 0
    Steffi, daca baiatul face asa des rosu in git, ar trebui sa te gindesti la marirea imunitatii; nu este normal ca in fiecare luna sa aibe astfel de probleme si sa ajunga pe tratament cu antibiotice. Daca doresti mai multe detalii, scrie-mi pe locweb@flash.ro