Pragul de oboseala
-
0 0Pragul de oboseala - asha m-am gandit sa-i zik akum, in fine, ideea este daca si voi aveti o anumita perioada/ interval orar din zi cand va simtiti foarte obosite/ o stare de rau generala sau numai mie mi se inatmpla, poate tine de bioritmul fiecaruia, la mine se intampla astfel: aproape in fiecare zi din cursul saptamanii (lucrez de altfel) in jur de 18.00-20.00 ma simt foarte obosita si o stare de rau generala, insa dupa aceea imi revin ca prin minune si sunt fresh pana la 12.00-01.00, dar starea respectiva este enervanta, minerale mai iau din cand in cand, am incercat sa iau in cure mai mari de 1 luna, dar uit sa le iau zinic...ati trecut prin stari de genul si ce solutii ati gasit ?!
-
buna ...cunosc ploblema dumneavoastra...si stiu ce v-as putea recomanda...eu colaborez cu o companie care sete lider mondial in prodyuse pe baza de aloe vera si produse apicole..produsele sunt extrordinare...le folosesc si le recomnad mereu...si dau rezulatte uimitoare...eu studiez medicina...cele interesate le astept sa-mi scrie un mail la beimroberto@yahoo.de sau roberthoo@eva.ro ...Va astept pt noi informatii si sper sa va pot fi de ajutor
-
salome, ceea ce simti tu este legat de ciclurile naturale descrise de ayurveda. nu este o problema de sanatate. unii resimt mai pregnant aceste momente din zi, altii nu.
in fond, intre 18.00-20.00h, dupa o zi de activitate, e normal si sanatos sa te relaxezi.
este mult mai rau pentru cei in cazul carora aceasta inteligenta naturala a disparut, pentru ca nu mai sunt in stare sa isi recunoasca limitele si nu stiu cand este cazul sa se odihneasca, functionand in continuare intr-un ritm impus artificial, care in cele din urma ajunge sa ii epuizeze, distrugandu-le sanatatea.
iria, in ceea ce te priveste pe tine: s-ar putea ca la pranz sa mananci alimente pentru care organismul tau nu are suficienta energie pentru a le digera si asimila - de aici si starea de oboseala. -
adina badea stiu ca nu am suporti pana la urma e ploblema ta...in primul rand nu am zis nimic de produsele sintetizate ca nu ar face bine...intr-un alt mesaj ziceam ca au foarte multe reactii adverse si efecte secundare...si inca un lucru...eu nu lucrez si nu platesc pe nimeni...nu fac reclama si doar dau sfaturi si increrc sa ajut niste oamnei...deci te rog nu incerca sa ma mai ataci...nu fac nimic rau care sa te deranjeze...incerc doar sa ofer ajutor
-
donna_imobile, multumesc mult pentru raspuns, ma gandeam eu ca nu sunt chiar asha defecta
, intr-adevar dupa 8 ore de serviciu isi cere si organismul perioada de repaus (am sa citesc mai mult despre ayurveda), insa in jur de 18.00 plec de la serviciu si vroiam sa reiau programul de exercitiu fizic (fitness, aerobic, etc) si se suprapune exact cu perioada de oboseala, asta inseamna fie sa practic un sport usor, fie sa trag de mine, akasa nu am timp sa merg sa ma odihnesc si apoi sa merg la sala caci ma duce tarziu in noapte, asha ca am sa vad cum gasesc o strategie la serviciu... -
salome, iti inteleg perfect dilema, am trecut si eu prin ea acum ceva anisori.
am gasit o rezolvare in bunavointa sefilor, si anume in faptul ca nu se suparau daca intarziam cate o jumatate de ora, dimineata. (m-am dus la sala de fitness de la prima ora a diminetii, adica de la 8. teoretic, plateam o ora, dar practic nu rezistam sa trag de fiare o ora intreaga, asa ca la 8 jumate, 9 fara un sfert terminam antrenamentul, faceam repede un dus si zburam la serviciu.)