Sala de fitness / Tae Bo aerobic/aerobic
-
1 Dec 2006, 13:490 0Neaparat trebuie sa reiau activitatea sportiva, atat pentru fizic cat si pentru psihic, oscilez intre fitness, tae bo aerobic si aerobic, tae-bo-ul mi se pare prea ritmat, din cate am inteles la cel de pe Lipscani nu exista si grupe pentru incepatori si cum nu am mai facut sport de cateva luni, vreau incep incet ca sa nu ma las pagubasa repede, iar la aerobic nu'sh nu-mi plak exercitiile alea...
deci intreb evele care au fost la sala de fitness din Magazinul Unirea, daca sunt multumite: pret, instructori, etc? -
1 Dec 2006, 22:23Buna
Eu am fost acum 2 veri si nu mi a placut pentru ca ne-au inghesuit, si e destul de frustrant ca eu sa trag de mine si altul sa bata din palme.
Am fost la mai multe sali unde am auzit complimente ca 'graselor', 'leneselor',in loc de gantere sticle cu apa, asa ca mi-am deschis propia sala pe Dacia,vis a vis lic Madgearu nu e mare si nu e de fite isa e cocheta.
Daca iti face placere te asteptam , avem 2 antrenoare amabile si bine pregatite care lucreaza cot la cot cu tine.
Sper ca ti-a fost de folos.
Spor la treaba. -
1 Dec 2006, 22:40Eu merg de 2 luni la sala de pe Lipscani...am incercat din toate:taebo, aerobic, stepaerobic.....este adevarat ca nu este structurat pe clase (incepatori, etc) dar taebo la Denisa este ok....eu nu am facut sport NICIODATA si a fost f bine inca de la prima lectie...La Razvan intr-adevar este mai greu!
Antrenorii sunt excelenti!....si absolut toti fac sport cot la cot cu noi!!!!!....transpira si se tavalesc pe jos din toata inima! eu sunt f multumita...daa mai aveti intrebari, cu placere.... -
5 Dec 2006, 13:13RalucaMada, vroiam o sala mai aproape de serviciu sau casa: Unirii sau Dristor si care sa aiba si instructori specializati...
-
29 Ian 2007, 13:39Raluca, sala de fitness are aparatura de fitness sau e doar ptr aerobic, tae-bo? Aparatura fitness e profesionista? ce marca?
Multumesc. -
29 Ian 2007, 13:58tamara..si ziceai ca e ok pe lipscani la aerobic?? ca vreau si eu..cat costa..au site ceva..sa vad?