Ajutor!! Ce inseamna cearcanele vinetii?

•  
    • 35 mesaje
    23 Iul 2003, 13:11
    0 0
    Buna,
    Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Fratele meu de 14 ani are cearcane vinetii la ambii ochi.
    Din cate stiu eu cearcanele semnifica boala unui organ intern. Spuneti-mi, va rog frumos, ce stiti despre cauze si vindecare.
    Mentionez ca fratele meu a dat capacitatea luna aceasta (a trecut la liceu) si ca apoi a murit unchiul nostru iar mama noastra a fost foarte afectata si deci si el.
    Astept raspunsul vostru. Eu oricum merg cu el la doctor, dar vreau sa stiu si alte pareri si, mai mult, as vrea sa stiu niste remedii naturale.

Va multumesc.
  •  
    • 1208 mesaje
    23 Iul 2003, 14:49
    0 0
    Cearcanele daca se ivesc asa deodata, intr-adevar pot semnifica aparitia unei boli, am intels ca si de inima si de ficat, sincer nu stiu sigur. Mai apar si de la oboseala si stres, sau un soc pe sistem nervos, dar mai sunt si ereditare, cum am si eu. Le am de cand m-am nascut si nu le pot trata ci doar ascunde. Daca au aparut de curand, tot la docor trebuie sa ajungi. Multa sanatate fratelui tau.
  •  
    • 23 mesaje
    27 Iul 2003, 15:24
    0 0
    Daca nu sunt ceva ereditar, atunci sigur este o problema la rinichi.Acest lucru a afectat-o pe o colega de-a mea!
    Dar vezi ce zice analiza medicala cel mai sigur!
    Multa sanatate!