test de ovulatie dr. sigur

•  
    • 153 mesaje
    30 Nov 2006, 10:04
    1 0
    evelor, as vrea sa ma ajutati sa ma lamuresc ce e cu testele acestea de ovulatie. Vreau sa raman insarcinata si mi-am cumparat teste de ovulatie de la dr sigur. Am inceput din ziua a 10 de la ciclu, primele tri zile mi-a aparut o singura liniuta. In ziua a 13 mi-au aparut 2 liniute, dar una dintre ele cu foarte putin era mai stearsa ca cealalta. N-am fost sigura si dimineata mi-am mai facut un test si la fel a iesit, cele 2 liniute, cu foarte mica diferenta de intensitate intre ele. Dupa masa mi-am mai facut unul, pentru ca iarasi nu am stiut daca sunt la ovulatie sau nu si mi-a iesit la fel. Nu mai stiam ce sa cred, eram in ziua de ovulatie sau nu. Seara la ora obisnuita cand imi faceam testul, nu a mai iesit decat o liniuta. Habar n-am ce sa mai cred, am fost sau nu. Sa mai continui cu testele pana imi vor iesi doua linute la fel de intense sau sa ma opresc pentru ca ovulatia mea a trecut. Cele dintre voi care aveti cunostiinta despre testele acestea va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
  •  
    • 86 mesaje
    30 Nov 2006, 11:44
    0 0
    si eu mi-am facut luna asta testele de ovulatie . avand ciclu neregulat ( 25/26 zile ) am inceput din ziua7a . in primele 3 zile au aparut cele 2 linii , iar in ziua a 11 - 12 pauza .
    oricum le voi repeta si luna uramatoare ca sa imiu pot stabili exact daa aceasta este perioada in care ovulez

va tuc
    dana
  •  
    • 3528 mesaje
    30 Nov 2006, 14:40
    0 2
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 86 mesaje
    1 Dec 2006, 10:50
    2 0
    dear monic29 ,
    simt o nota de .ironie in vocea ta . de exemplu eu am nesansa sa locuiesc in suceava unde sistemul medical este la pamant . doctorul meu este in cluj .ne vedem de 2 ori pe an .si asta se intampla de 4 ani ...si cu atat mai mult .suntem in secolul 21 ,,,,ar trebui sa folosim astfel de inventii ieftine si la indemana .....
    si e urat sa judeci omul ........pacat
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Dec 2006, 10:58
    0 0
    correct me if i'm wrong... testele astea de ovulatie nu-s o inventie mai recenta decat ecograful?

verisoara mea a ramas insarcinata dupa ce, la sfatul medicului ei, si-a monitorizat temperatura bazala. si, fireste, acum le spune doritoarelor de copii ca asta e metoda cea mai sigura, simpla si ieftina.

dar io cred ca, la urma-urmelor, nu metoda conteaza, ci rezultatul
  •  
    • 86 mesaje
    1 Dec 2006, 11:08
    0 0
    good point donna..........
  •  
    • 3528 mesaje
    1 Dec 2006, 11:49
    0 0
  •  
    • 153 mesaje
    1 Dec 2006, 14:15
    1 0
    monic29, de ce nu ne lasi tu pe noi in pace? de cate ori postezi cate un raspuns esti extrem de ironica. nu ti-a cerut nimeni tie parerea in mod special. daca nu esti in stare sa ne impartasesti din experienta ta fara sa folosesti ironia, mai bine nu ne-ai mai raspunde sau ai intra pe un alt forum. noi cautam aici raspunsuri la problemele noastre, suntem pe un site cu discutii ca intre prietene, nu avem nevoie de sarcasmul tau. asa ca data viitoare cand iti mai vine stralucita idee de a da un sfat, ai grija ce atitudine si afirmatii folosesti!
  •  
    • 3528 mesaje
    1 Dec 2006, 14:39
    0 0
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Dec 2006, 22:01
    1 0
    aide, monicule, nu se supara, bre... motivele pentru care unele femei nu pot ramane insarcinate de la primele incercari pot fi asa de diverseee... daolica dodaaa... uite, sor-mea a incercat ce-a incercat, pana a ramas insarcinata avand ditai chistul ovarian. cum a reusit? a plecat in vacanta inainte de a se duce sa-si scoata chistul deci nici chistul, nici alte belele nu erau problema, ci pur si simplu stresu'.

fiecare pasarica cu pasaricile ei ...baga-mi-as...
  •  
    • 359 mesaje
    1 Dec 2006, 22:11
    1 0
    eu am facut trat cu diane35 6 luni, cand le-am oprit, am ramas gravida!
    remonandare de la ginecolog, binenteles