Insomnia
-
0 0Iubitul meu se confrunta cu o mare problema, cea a somnului. Are un gen de insomnie atipica, sa zicem. Adoarme seara, la ora potrivita, si se trezeste pe la 3 dim, dupa care nu mai poate adormi. Zilnic are un program extrem de incarcat, munceste foarte mult si in conditii de stres. Daca stie cineva vreun remediu, naturist, sau... orice, va rog sa ne ajutati.
-
eu colaborez cu o firma americana LODER MONDIAL in produse pe baza de gel de ALOE VERAsi produse apicole.Produsele sunt extrordinare.eu leam folosit,miam rezoolvat si ceva plobleme si am recomnadta multor personae...s-au rezolvat si cazuri de insomnie...produsele fiind naturale 100% nu au nici un fel dereactii adverse si nci un fel de contraindicatii.Eui teasv sfatui sa incerci fiindca chiar merita ca sunt bune...stiu ce vb fiindca studiez medicina...te astept cu mult drag sa mai vb si sati pot oferii mai multe informatii(tuturor celor interesati) pe adresa mea de e-mail beimroberto@yahoo.de sau roberthoo@eva.ro sau mai bine sa vb pe mess .Id meu de mess este beimroberto