Ce se poate ascunde?
-
0 0Am cunoscut de ceva vreme un tip dar eu simt ca ceva nu e in regula. Ma intreb daca nu are probleme de sanatate pe care mi le ascunde. So, nu papa dulce DELOC, e suspicios si cand bea un suculet, oare n-are zahar?, in plus nu bea decat foarte putin, nu fumeaza, i se face rau - greata. L-am servit cu doar cateva alune si am vazut efectul, nu i-au picat bine. Mi-a cerut lamaie. Nu stiu, sa fie stressul, dar asta ar fi o data, de doua ori...dar mereu?!!! Eu sper sa nu fie ceva grav.
-
Sunt foarte departe de acest domeniu numit medicina.Da, dulcele este exclus total, nu stiu ce legatura este intre diabet si afectiuni biliare. Mai citesc pe net, dar io una tot nu pricep cum cineva are atatea restrictii, ba mai mult am vazut ca nu e moft si chiar i se face rau. Am uitat sa mai spun si de cafea!
-
Mai bine il intrebi pe el, cand se iveste ocazia, daca tot va stiti de ceva vreme!
Barbatii nu vorbesc de problemele de sanatate la fel de lejer ca femeile, asa ca nu astepta sa iti faca confesiuni din proprie initiativa.
Data viitoare cand i se mai face rau sau refuza sa manance ceva intreaba-l ce motiv are.