ciclul nu a aparut in pauza de 7 zile :(

•  
    • 33 mesaje
    29 Nov 2006, 19:39
    0 0
    buna fetelor,
    la inceputul lunii am fost la dr sa-mi schimbe pastilele pt ca aveam dureri f mari de sani(diane 35.Dr mi-a prescris loette pe care le-am luat corect fara sa omit nici una.problema este ca in pauza de 7 zile ciclul nu a aparut.maine ar trebui sa incep un nou blister.am vb cu dr si mi-a spus sa le i-au in continuare, pt ca nu e nici o problema, ca mucoasa s-a modificat si nu mai stiu ce...
    a mai patit cineva ceva asemanator? va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.
    multumesc
  •  
    • 122 mesaje
    29 Nov 2006, 19:53
    0 0
    da, eu am patit ceva de genul asta. stai linistita, daca le-ai luat pe toate o sa-ti vina. mie, de ex, nu-mi venea in pauza de 7 zile, ci dupa, dar de aia nu ma stresam. eu luam rigevidon. acuma am renuntat la anticonceptionale pt ca luasem aproape doi ani, iar ce e mult strica. ce mi-a placut f mult a fost ca dupa ce-am incheiat tratamentul n-am mai avut ptobleme cu ciclul neregulat.
  •  
    • 33 mesaje
    29 Nov 2006, 20:08
    0 0
    kmelia, multumesc mult.chiar ma speriasem, am facut si un test desarcina, sper sa apara totusi.pt ca dr mi-a spus sa revin dac anu apare nici dupa terminarea uramtorului blister, oare e posibil sa nu imi mai vina o luna?
  •  
    • 551 mesaje
    29 Nov 2006, 22:27
    0 0
    si eu am patit la fel,cand am schimbat pastilele de la trireglol(cred ca asa le zice,am uitat,au trecut 5ani de atunci)pe rigevidon nu mi-a venit ciclu 2 luni,doar la pauza de dupa a-2-aluna mi-a venit,a zis doctorul ca a trebuit sa se obisnuiasca organismul cu ele si sa reactioneze,eu am luat pastile 6ani
  •  
    • 765 mesaje
    30 Nov 2006, 20:28
    0 0
    eu sunt in prima luna de cand iau microgynon. problema e ca pe mine ciclul ma tinea normal cam 3-4 zile iar acum, de cand am inceput pastilele, de 10 zile nu se mai opreste. s-a mai intamplat cuiva??
  •  
    • 76 mesaje
    1 Dec 2006, 05:15
    0 0
    imeda eu sunt la a 5-a pastila din blisterul de logest...si la a 5-a zi de ciclu... de obicei ma tine 3 zile,in cazuri exceptionale 4...Nu stiu ce sa zic...
  •  
    • 844 mesaje
    1 Dec 2006, 08:22
    0 0
    imeda70 e normal sa ai ceva sangerari pana se obisnuieste organismul dar totusi in pauza de 7 zile sa mergi din nou la medic daca nu trec (sunt 10zile)...si eu avut la inceput iar acum am fost la medic si le-am schimbat(au aparut ulterior si dureri de sani)
  •  
    • 295 mesaje
    1 Dec 2006, 09:35
    0 0
    eu la cei 430 de ani ai mei va dau urmatorul sfat:inainte de ciclu 7 zile si dupa tot 7 zile,restul prezervativ si prosopel.NU MAI LUATI ATATEA CHIMICALE care va vor da organismul peste cap,acum va simtiti bine dar mai tarziu ....
  •  
    • 3528 mesaje
    1 Dec 2006, 12:05
    0 0
    Mesaj şters de administrator