din lac in putz...depilare definitiva
-
0 0In urma depilarii definitive prin metoda numita electroliza,m-am ales dupa a treia sedinta cu cicatrici,mici puncte maronii,care nu mi-au disparut nici dupa 5 luni...AJUTOOOR ce pot sa fac?Doctoritza care mi-a facut e plecata din tzara,pina ajung la un dermatolog,poate ma ajutatzi voi cu un sfat,poate a mai patzit-o careva...multzumesc.Aviz amatoarelor...
-
Da,am patit-o si eu,o singura sedinta am facut si nu mi-a mai trebuit!Mie mi s-au vindecat complet cicatricile abia dupa vreun an,poate si mai mult.Eram disperata,credeam ca asa raman!Asta a fost acum vreo cinci ani...Si sa mai spun ca tot parul e la fel de des si'frumos'pe portiunea aia?...Bani aruncati in vant plus durerea suferita la epilat plus complexele cauzate de cicatricile alea urate...Dar stai linistita,inca cateva luni si vor disparea,dar nu care cumva sa mai repeti!Cu bine
-
Eu merg la ep.def. de cca 2 ani si sunt foarte multumita.Arsurile se datoreaza faptului ca nu aveti o cosmeticiana buna. Acul, cand se aplica impulsul, este fierbinte.El trebuie tinut in piele,la radacina, pana cand acest impuls este intrerupt. Altfel, el arde pielea.De aici cicatricile. Impulsul poate fi de intensitate mai mica si atunci se "insista" pana firul iese usor. Dezavantajul este ca se mareste timpul de lucru. Eu va sfatuiesc sa va gasiti o cosmeticiana buna, care sa va explice toate aceste lucruri. Bafta!
-
Eu am mers la epilare definitiva cu laser. De la prima sedinta am scapat de 80 % din par (eu m-am facut inghinal). Nu a durut, nu a lasat nici o urma si a durat toata sedinta 15 minute. Eu sint super multumita mai ales ca aveam mereu probleme cu fire de par crescute sub piele si infectii.
Eu zic ca-si merita toti banii.
-
laura, dupa ce am citit mesajul tau m-am hotarat sa merg si eu la coquette.mi-am si facut programare...
as vrea sa te intreb cate ceva...
tipa cu care am vb mi-a spus sa ma fac cu lama inainte sa merg k sa-mi dau forma pe care o vreau...problema e k eu vreau sa-mi ia si de pe labii, dar cu lama nu m pot face acolo(mi-e frica sa nu ma tai).daca nu ma fac cu lama, dar ii spun k vreau sa ma epileze si acolo, se poate?chiar daca nu sunt facuta cu lama?si inca ceva:eu am f mult par si in spate, intre fese...daca ma fac cu lama, de unde stie cam pana unde se intinde zona cu par?
altceva...eu am fire crescute sub piele, din ce am citit in mesajul tau si alea dispar, nu?de vreo 3 luni mi-au aparut in zona inghinala niste umflaturi rosii, cateodata dureroase, si banuiesc ca si alea sunt fire crescute sub piele si infectate.oare dupa laser, cand banuiesc k firele o sa dispara, o sa treaca si umflaturile?
eu vreau sa imi fac si mustata...dar ma gandesc ca o sa arat k un zombi cand o sa plec de acolo, cu mustata inrosita...la tine cam cat timp a tinut roseata?
atsept sa-mi raspunzi..si multumesc! -
Codrina, trebuie sa te faci cu lama deoarece daca il smulgi cu ceara sau aparatul de epilat degeaba mai mergi la definitiva! Lama face sa apara firul de par mai repede si peste tot si asa trebuie, sa apara majoritatea firelor de par! Te razi cu lama cat vezi si poti si daca-i spui tipei ca vrei tot epilat o sa te rada ea acolo unde nu ai ajuns tu!
Legat de iritatii, in timp ce te epilezi definitiv, desi de razi cu lama o sa-ti dispara!
Eu am facut pana acum 9 sedinte si tot mai trebuie, dar pot spune ca zona epilata s-a rarit, acum sunt insarcinata si astept sa treaca perioada - in timpul sarcinii nu se fac sedinte! (tot la Coquette, in Bucuresti)! -
multumesc de raspuns
stiam ca nu am voie sa smulg parul din radacina si ca de aceea trebuie sa ma fac cu lama, dar ma gandeam k poate trebuie sa ma fac cu lama-si nu am voie sa las parul asa, crescut- k laserul sa se focalizeze pe parul de la radacina si nu pe cel de la suprafata pielii. de asta intrebam daca nu fac parul cu lama, totusi ma poate epila cu laser.
ziceai k ai facut 9 sedinte!!!???pai eu am inteles ca trebuie 6-7 maxim, mie asa mi-au spus la telefon.tu de ce a trebuit sa faci asa de multe si inca trebuie sa mai faci?la cat timp mergeai?ca ma gandesc ca mergeai foarte des si nu apuca sa-ti creasca multe fire.ca altfel nu-mi explic.eu am inteles ca pentru un fir de par e suficienta o sedinta...si se fac mai multe sedinte pentru ca sunt unele firele care nu au crescut odata cu celelalte...eu chiar ma gandeam sa merg mai rar de 6-8 saptamani, primele 2-3 asa la 6-8 saptamani, dar urmatoarele la 10-12 saptamani ca sa nu am nevoie de asa multe sedinte.ca ma gandesc ca asa e logic
aca merg mai rar in loc sa merg de 7 ori as putea merge de 5 ori.nu? -
Media sedintelor este de 10, insa depinde de firul de par! Parul epilat nu mai reapare, insa sunt alte noi fire care isi fac aparitia! La inceput si mie mi-a spus una din tipe ca la 10 sedinte gata, insa dupa cum vezi am facut deja 9 si tot mai am, depinde de fiecare persoana dar si de intensitatea aparatului, uneori foloseam aparatul pe o viteza mai mica deoarece inghinal doare ingrozitor! Dupa ce nasc o sa reincep sedintele si inarmata cu rabdare sper sa le termin! La axila te obisnuiesti cu durerea si poti rezista mai bine dar si aici tot nu am reusit sa termin epilarea, axila si inghinal 9 sedinte! Trebuie sa ai rabdare si bani in portofel ca sa ajungi la rezultate faine! Mergeam la epilat la 8 saptamani, deci nu prea curand... avea timp sa apara si sa se indeseasca parul in zona cu pricina. Ce-i drept se vede diferenta dupa aceste 9 sedinte, firul este subtire si rar, nu mai este des si gros!