sarcina + medicamente

•  
    • 150 mesaje
    28 Nov 2006, 12:47
    0 0
    S-ar putea sa fiu insarcinata in 2 saptamani, si am fost cu viroza respiratorie si cu tratament cu antibiotice, antigripale si antitusive. Stie cineva daca e grav? Afecteaza fatul?
  •  
    • 856 mesaje
    28 Nov 2006, 13:28
    0 0
    majoritatea medicamentelor nu se administreaza in timpul sarcinii si alaptarii.e foarte important ca in primul trimestru de sarcina sa nu se ia nimic.dar
    mergi la medic si fa un consult.el iti va spune ce sa faci,daca intradevar esti insarcinata.
  •  
    • 793 mesaje
    28 Nov 2006, 15:09
    0 0
    nu am luat nici un medicament pe toata durata sarcinii si in trimestrul III am facut hipotrofie fetala (adica bebe nu a mai crescut si a fost mic la nastere), asa ca....
  •  
    • 856 mesaje
    28 Nov 2006, 15:14
    0 0
    asa ca ce?fii mai explicita
  •  
    • 856 mesaje
    28 Nov 2006, 15:29
    0 0
    nici eu nu am luat nici un medicament pe timpul sarcinii,si am nascut un baietel de 4.150kg.
    eu nu am luat nici macar vitamine,calciu sau fier,suplimente care de obicei se ia pe timpul sarcinii.eu pe toate le-am luat din alimentatie.
    e adevarat ca atunci cand ti se intampla te intrebi de ce tocmai mie...eu care nu am luat nici un medicament.sunt alte mamici care au luat si nu a avut copilul nimic.
    eu cunosc un caz la fel ca al tau.mama a luat anticonceptionale,si l-a un moment dat afla ca e insarcinata.toata lumea i-a spus sa avorteze,ea nu a vrut,si acum copilul e perfect sanatos.
    depinde si de noroc.
  •  
    • 76 mesaje
    28 Nov 2006, 17:52
    0 0
    Eu am auzit-o pe doctorita mea spunandu-i unei paciente ca indiferent ce medicamente a luat in primele 2 sapt de sarcina, nu influenteaza fatul. Dar cel mai bine e sa intrebi un medic.