colposcopie?
-
21 Iul 2003, 12:390 0fetelor, cine stie ce inseamna analiza de colposcopie? cum se face de fapt? eu am facut o cauterizare pentru o rana pe col si am platit si tarif pentru colposcopie.vreau sa stiu in ce consta sa stiu daca nu cumva am platit ceva ce nu am facut. va multzumesc.
-
21 Iul 2003, 13:10pai te pune cu picioarele in sus... si se uita cu un aparat acolo, la celule.
colposcopul este un aparat care mareste de vreo 20 ori mai mult si se pot vedea modificarile tesutului.
deci? ti-au facut colposcopie? -
21 Iul 2003, 14:53Este foarte bine ca ti-au facut si colcoscopia .Ptr ca asa se face .Inainte de cauterizare se face colcoscopia si dupa se face citologia.
Si eu am facut o cauterizare saptamana trecuta insa colcoscopia a intrat in pret .Presupun ca depinde de locul unde ai facut-o. -
21 Iul 2003, 14:55LA colcoscopie iti coloreaza colul cu o substanta si pe urma se uita cu un aparat la rana.ATAT!
-
21 Iul 2003, 15:58multzumesc pentru mesaje. din ce mi s-a spus e posibil sa nu-mi fi facut asa ceva.
-
21 Iul 2003, 18:01Sau mai e posibil sa nu ti fi dat seama cand a facut-o ptr ca nu e mare lucru.Nici eu nu stiam daca nu-mi spunea doctora.Am noroc ca am o doctora foarte buna si draguta.