colesterol marit
-
0 0salut fetelor!stie cineva ce inseamna colesterol marit si ce tratament implica pt scaderea acestuia?am facut niste analize si la colesterol mi-a iesit 243.mg/dL iar la valori normale scrie 106.-240. E marit cu 3 unitati peste limita normalului .Spuneti-mi ce sa fac sa tin regim !?ceva medicamente!?am fost la med de fam si zice ca nu e o probl ca nu e asa marit dar... nu vreau sa las asa .Mersi mult si sanatate maxima pt toti
-
stresul, sedentarismul si alimentatia bogata in produse animale pot creste nivelul de colesterol.
trebuie sa reduci cantitatea de grasimi animale, iar in paralel sa incepi sa faci un pic de exercitiu fizic in mod regulat.
si eu am colesterolul la limita de sus... asta e... munca la birou, stresul...
suplimente alimentare care scad colesterolul: omega 3, gydrelle phyto... si multe altele...
se pare ca si alimentatia bogata in fibre vegetale ajuta la scaderea colesterolului. -
nu neaparat trebuie sa maninci gras ca sa ai colesterolu marit e si din cauza pacreasului care nu functioneaza la parametri normali sau e po predispozitie de diabet trebuie sa cautam neaparat cauza ;nici eu nu stiam de ce am colesterolu marit ;am avut pina la 250 si tot luam fele de fel de tratamente si nu scadea de loc pina am facut o biorezonanta(scanare organismului la calculator)si mia gasit pancreasu plin de toxine . ok sanatate multa
-
Multumesc fetelor!Adevarul e ca m-am cam ingrasat in ultima vreme iar cu stresul,ce sa mai zic...Voi tine un regim alimentar ,apoi luna viitoare fac iar colesterolul si vad ce iese.Pachita ai scris ceva de biorezonanta -unde ai facut-o?cat a costat?sau unde pot face si eu asa ceva? trebuie trimitere de la med de fam?daca poti sa-mi dai mai multe amanunte ti-as multumi mult!Multumesc!Sanatate tuturor!
-
Valorile maxime depind de la laborator la laborator sau de la zona geografica la alta, ca nu pricep?
In buletinul de analiza al sotului meu scrie clar valoarea maxima 200, lui i-a iesit 220, iar dupa buletinul tau de analiza (maxima 240) ,inseamna ca n-are nici pe dracu (si-si intrase in piele, deja se credea bolnav) -
sunt sigura ca 240 e limita normalului .nu stiu unde a facut sotul tau analizele dar eu le-am facut la instit cantacuzino in buc si se spune ca e cel mai performant centru ,totul este pe calculator .am o prietena a carei mama lucreaza acolo si spune ca totul e ok!eu va sfatuiesc sa repetati analiza si cautati si pe google e un site cu valorile normale la toate analizele.Eu nu cred ca sotul tau are ceva dar intra pe google si vezi valorile normale sanatate