Menstruatia cu rigevidon

•  
    • 3 mesaje
    24 Nov 2006, 11:22
    0 0
    Buna!As dori si eu sa stiu,de la cele care folosesc rigevidon drajeuri..in a cata zi de la terminarea celor 21 de pastile de rigevidon apare menstruatia?In ziua imediat urmatoare?Inainte luam rigevidon dar incepusem in a 5-a zi de ciclu si imi venea la 2-3 zile dupa ce le terminam dar dupa o pauza am aflat ca trebuia sa le iau in prima zi de ciclu.Si am inceput asa.Acum sunt tare nedumerita pt ca nu vreau sa-mi vina imediat..mai ales ca asta ar insemna sa fiu de revelion pe stop.Va rog mult sa-mi raspundeti..e important pt mine!Va multumesc in caz ca aveti rabdarea sa cititi acest mesaj..poate banal pt unii1
  •  
    • 615 mesaje
    24 Nov 2006, 18:25
    0 0
    Pai e corect cum l-ai luat prima data,daca e vb de rigevidonul simplu fara pastilele rosii cu fier.Eu l-am luat 8 ani la rand,nu mi-a afectat cu nimic nici greutatea,nici faptul ca acum sunt bine-mersi insarcinata(e adev dupa o pauza de 7-8 luni).Dupa ultima pastila,tre sa-ti vina ciclul dupa 2 zile pt ca,calculul este asa:5+21+2=28.A cincea zi de ciclu+21 de pastile+2zile fara=28.Eu am avut un ciclu foarte regulat,aproape la ora datorita acestor pastile si ma tinea fix 3 zile cu totul.Dupa ce termini a doua folie,faci pauza 7 zile si incepi din nou.Tot la 2 zile dupa ce ai terminat-o tre sa-ti vina din nou ciclu.