Contraceptivele si menstruatia-probleme

•  
    • 22 mesaje
    23 Nov 2006, 17:33
    0 0
    Am si eu o nelamurire.Eu iau anticonceptionale si as dori ca in urmatoarele 2 luni sa nu mai am menstruatie deloc.Am citit in prospect ca daca dorim sa intarziem menstruatia putem lua urmatoarea folie imediat dupa terminarea celeilalte fara zilele de pauza obisnuite in care normal ar trebui sa vina menstruatia.Dar acolo nu se specifica daca se poate face aceasta intarziere de menstruatie si mai mult de 1 luna.Vroiam sa stiu daca este sanatos sa fac acest lucru sau ma pot expune unor pericole grave cum ar fi dereglarile hormonale?
  •  
    • 1562 mesaje
    23 Nov 2006, 19:44
    0 0
    DA, PT O LUNA ASA E... DE 2 NICI EU NU STIU, DAR PAREREA MEA E CA NU E BINE SA TE JOCI CU HORMONII... CHIAR ARDE???
  •  
    • 8403 mesaje
    23 Nov 2006, 20:04
    0 0
    chiar nu inteleg de ce nu lashi natura sa isi urmeze cursul....
  •  
    • 4 mesaje
    23 Nov 2006, 20:59
    0 0
    cu hormonii nu e de joaca...in locul tau mi-as pune intrebarea dc e chiar asa de important s a aman ciclul....te poti trezi cu o dereglare de toata frumusetea si dupa aia sa nu mai stii cum sa revii la normalitate...
  •  
    • 844 mesaje
    24 Nov 2006, 08:44
    0 0
    au am sarit peste o luna ...doua n-am incercat....dar se deregleaza ciclul si nu indic decat in caz de necesitate maxima!