insarcinata.....?
-
0 0Buna ziua,
vin aici ca sa-mi spun oful si sper din tot sufletul ca ma puteti ajuta cu un sfat ,cu o vorba buna.am nascut acum 4 luni prin operatie de cezariana o minunatie de copil,am avut o sarcina cu complicatii dar totul a fost bine pana la urma.nu am reusit sa alaptez si menstruatia a venit dupa 4 saptamani de la nastere.timp de 3 luni a fost regulata,chiar mai devreme cu o zi doua,insa acum intarzie sa apara.am avut un contact sexual neprotejat prima zi in care se terminase ciclul,am crezut ca este ok,ca nu se poate intampla sa raman gravida,dar acum sunt total bulversata,speriata ca as fi insarcinata.am facut un test de sarcina ieri care a iesit negativ.e posibil sa fi ramas?poate si stresul asta face ca sa intarzie.inainte de nastere am avut un ciclu total aiurea,chiar si la 2 luni,dar acum chiar se reglase.nu pot dormi noaptea,ma intreb cum pot sa-l omor daca sunt??cu ce drept sa fac asta?dar o sarcina dupa 4 luni de la cezariana e destul de complicata...of sunt terminata.!! -
deaa_iris, intrebare: dupa cat timp ai facut testul de sarcina?
si, incearca sa te linistesti, calmeaza-te!!! ia-o usor! mai mult ca sigur este vorba de stres.
deci, mai fa un test de sarcina, ca sa fii sigura, cu toate ca, daca ai facut unul si a iesit negativ, nu esti gravida.
bine? hai, te-ai mai linistit?
-
cecs multumesc de raspuns.testul l-am facut ieri,ciclul trebuia sa vina pe 19,sunt 22 de zile de la contact,incerc sa ma amagesc spunandu-mi ca daca era ceva aparea ceva acolo roz pal macar.la prima sarcina au iesit instant 2 liniute,dar atunci chiar imi doream asta.sunt ca un balon in burta,zici ca am 7 luni de sarcina asa sunt umflata.mi s-au umflat chiar si mainile,fata.
-
nu ai pentru ce. stiu prin ce treci.
chestia este ca eu sunt balonata inainte de a-mi veni menstruatia. deci, acelasi lucru se intampla si la tine.
presupun ca alaptezi. parerea mea, ar fii ca dupa ce nu mai alaptezi, sa iei anticonceptionale. iti regleaza menstruatia siregleaza mai multe. bine, acum depinde si de organism la organism.
mai fa-ti inca o data testul, ca sa fii foarte sigura si...asteapta. esti si ffff. tensionata si stresata.
o sa apara menstruatia, parerea mea.
hai, fii cuminte, linisteste-te, calmeaza-te si..asteapta.
pupicei si-ti mai scriu si de acasa, ca la 16.00 trebuie sa plec. ok?