CM neregulat

•  
    • 225 mesaje
    23 Nov 2006, 09:04
    0 0
    am CM neregulat de genul cand 28 de zile vreo 2 luni, cand 35 de zile. ne dorim sa avem copii.

luna asta mi-am monitorizat temperatura si am facut si teste de ovulatie si se pare ca nu am ovulatie.

dar CM imi intarzie.

din experienta voastra, cat ar trebui sa astept sa vina pana sa incep sa iau pastile ca sa-l provoc sa vina? 10 zile, 2 saptamani?

n-as lua pastile din prima, l-as lasa sa se regleze organismul singur...

multumesc de ajutor
  •  
    • 225 mesaje
    23 Nov 2006, 16:21
    0 0
    nu are nimeni o experienta asemanatoare?
    oricum merg la doftor sa vedem ce-mi mai zice...
  •  
    • 4 mesaje
    23 Nov 2006, 21:12
    0 0
    Offff de cand imi doresc sa gasesc pe cineva in aceeasi situatie...ma macina teribil de rau gandul ca poate din cauza faptului ca a m cm neregulat nu pot sa raman insarcinata...ma chinui de vreo jumatate de am si nimic...teoretic dr mi-a spus ca sunt perfect sanatoasa iar ciclul o s ase regleze dupa ce voi face primul copil...dar miracolul nu apare...ciclul se va regla cand voi avea un copil dar nu pot s a am un copil din cauza cm neregulat...un cerc vicios...nu mai stiu ce sa fac....
  •  
    • 225 mesaje
    24 Nov 2006, 09:03
    0 0
    eu am luat anticonceptionale 7 ani. le-am intrerupt cu 6 luni inainte de a incepe "sa lucram" la bebe, in astea 6 luni nu a fost nici o problema, dupa care au aparut chisturi, raceli anexite, etc.

acum ma simt bine, dar CM apare numai cand vrea el.

hehe, la mine organismul e un vulpoi batran, face numai ce vrea el... dar nici eu nu ma las!!!

problema mea este ca o data am stat vreo 3 luni fara menstruatie si nu as vrea sa mai repet greseala asta. asa ca voi astepta 2 saptamani de intarziere sa vad poate se regleaza singur, dupa care iau pastile ca sa-mi vina.

iti doresc multa sanatate!
  •  
    • 76 mesaje
    24 Nov 2006, 17:32
    0 0
    cum adica iei pastile ca sa iti vina?
  •  
    • 164 mesaje
    24 Nov 2006, 18:08
    0 0
    Si eu am cm neregulat...nu am avut ciclu timp de 5 luni dupa care am facut tratament duphaston 3luni consecutiv si mi-a venit. In a patra luna mi-a venit fara duphaston dar foarte aiurea. adicarima si a doua zi am avut,in atreia i s-a oprit si in a patra mi-a revenit,iarapoi mi-a trecut.Dar vad trebuia sa-mi vina azi...si nu mi-a venit...UFFFFF! Ce sa fac?Balonata ma simt,am dureri de cap,lichidul acela alb galbui curge mai intens,dar nimic deocamdata....Daca nu m-am saturat!