urinat cu sange

•  
    • 269 mesaje
    22 Nov 2006, 13:13
    0 0
    buna,am si eu o problema si as vrea sa-mi spune-ti cateva pareri, va rog. acum 2-3 sapt am urinat prima data cu sange si aveam niste usturimi de nu puteam sa stau in picioare.am fost la dr. mi-am facut o urocultura si un sumar de urina, care au iesit sterile, mi-am facut o radiografie la rinichi care a iesit ok.dr mi-a recomandat niste antibiotice. le-am luat si nu am mai urinat cu sange dar odata la 3-4 zile usturimile reapar la urinat.nu stiu cate dintre voi a trecut prin asta dar e groaznic. te i-a cand cu friguri cand cu, calduri si senzatia de urinat e permanenta!
    voi ce zice-ti sa mai fac si unde sa ma mai duc?
    va pup si va urez o zi buna!
  •  
    • 103 mesaje
    22 Nov 2006, 14:14
    0 0
    Schimba doctorul ginecolog!!!
  •  
    • 64 mesaje
    22 Nov 2006, 14:17
    0 0
    Ar putea fi un calcul radiotransparent( adica care nu se vede la radiografie) si acesta sa fie cauza sangerarilor. Echografie nu ti-a facut???
  •  
    • 711 mesaje
    22 Nov 2006, 14:59
    0 0
    pare a fi infectie urinara. poti lua urinal sau albastru de metil, sau nolicin (antibiotic).

totusi, sub observatie medicala de preferat.
  •  
    • 64 mesaje
    22 Nov 2006, 15:24
    0 0
    Ar fi de preferat sa repeti si urocultura , dar la un alt laborator si sa iti faci si o echografie, echografie care vede pietricelele pe care o radiografie simpla nu le vede.
  •  
    • 1026 mesaje
    22 Nov 2006, 16:51
    0 0
    Senzatia de urinare continua, usturimi groaznice plus sange in urina sunt semne CLARE de cistita. Nu trebuie sa te duci la ginecolog, trebuie sa te duci la urolog pentru ca problemele sunt la aparatul urinar. Repeta analizele, imposibil sa iti iasa sterile cu semne asa grave. Daca iti ies in continuare ok, fara semn de infectie, sunt necesare investigatii mai amanuntite de catre un urolog. Pana atunci bea ceaiuri diuretice, in special cel de matase de porumb, tine zona cu pricina calda. fereste-te de cafea, tigari si mancaruri spicy care nu fac altceva decat sa iti irite vezica.
  •  
    • 2825 mesaje
    22 Nov 2006, 20:03
    0 0
    Fi-mea cand era in clasa intai(au trecut 10 ani)urina cu sange.In disperarea mea am fugit la spitalul de infectioase, am crezut ca are hepatita, dar n-a fost.
    Am stat cu ea intenata 6 luni, cu unele intreruperi, fara nici un diagnostic,timp in care urina in continuare cu sange, pana m-am suparat si am plecat din spital si am gasit o doctorita deosebita , intr-un cabinet particular, care i-a dat de cap, avea un streptococ in gat, cu 5 moldamin injectabil i-a trecut.
    In tot aceste 6 luni, unii medici credeau ca are tumoare la vezica, tumoare la rinichi, am si acum trimiterile spre Bucuresti s-o operez.
    Deci, sfatul meu, consulta mai multi doctori
  •  
    • 8403 mesaje
    22 Nov 2006, 20:38
    0 0
    nu sunt sceptica de regula, insa o hematurie cu o cultura sterila indica cateodata infectii ginecologice cu diversi fungi, chlamydia , herpes sau trichomonas.

mergi te rog si la ginecolog si fa niste teste.

sanatate multa!
  •  
    • 1022 mesaje
    22 Nov 2006, 21:53
    0 0
    si eu am patit la fel.
    aveam infectie urinara si nisip.
    Diagnosticul poate fi cistita hemoragica, am luat antibiotice si mulrte ceaiuri.
    Poate ai avut nisip sau o pietricica care ai eliminat-o.
  •  
    • 269 mesaje
    1 Dec 2006, 14:34
    0 0
    buna. acum am venit de la dr. azi de dimineata m-am trezit si am urinat cheaguri de sange(fara nici cea mai mica exagerare).dupa ce m-am plimbat pe la 3 spitale(evitati fundeni in probleme urologice)am ajuns la spital la Sf. Ioan. se pare ca este o cistita.antibiotic 5 zile si dupa care internare pt investigatii mai amanuntite. nu va pot spune prin ce am trecut timp de 5 ore. va rog, la cel mai mic semn duceti-va la dr.
  •  
    • 119 mesaje
    1 Dec 2006, 22:13
    0 0
    buna lulu0lu am citit mnesajele tale...si as dorii sa te ajut...am incercat sati scriu un mesaj priovat dar nu am reusit...eu colaborez cu o firma americana lider mondial in produse pe baza de aloe vera...produsele sunt exceptionale...tile recomand cu draga inima...Produsele sunt naturale 100% nu au nici un fel de reactii adverse sau contraindicatii...de aceea tias sugera sa incerci..chiar merita...eu le folosesc sui le recomand...studiez medicina..miar place sati pot oferii mai multe informatii..daca esti interesata scrie-mi te rog un mail la beimroberto@yahoo.de sau roberthoo@eva.ro Te astept cu mare drag,numai bine
  •  
    • 359 mesaje
    1 Dec 2006, 22:36
    0 0
    doamne, iar tu ROBERTHOO , ne inebunesti cu aloea ta si cu naturistele tale preparate!
    dispari, vis urat!
  •  
    • 119 mesaje
    1 Dec 2006, 22:41
    0 0
    alina_badea...imi pare rau asta e...ce sa fac....trebe lumea sa afle...de ele ca sunt chiar bune...imi pare rau pt tine...faptul ca pe tine te intereseaza doar a face bani si nu te intereseaza sa ajuti pe altii este ploblema ta...