Problema cu caderea parului

•  
    • 35 mesaje
    21 Nov 2006, 14:04
    0 0
    Buna tuturor. Am si eu o problema. Ma rog, nu eu, ci sora mea. Este clasa a 12-a si probabil din cauza stresului sau mai stiu eu de ce a inceput sa ii cada parul. Cam mult... Ca barbat te obisnuiesti cu ideea, dar ca fata, mi-e greu sa imi imaginez ce inseamna asta. Aveti idee cum se poate trata o astfel de problema? Va rog mult.
  •  
    • 827 mesaje
    21 Nov 2006, 14:27
    0 0
    problema trebuie tratata atat intern cat si extern. mie mi-a facut bine tratamentul de la phyto - phytocyane. exista un sampon, fiole si un tratament medicamentos (phytophanere se numesc pastilele, sunt un complex de vitamine). dezavantajul este pretul...ajungi cam la 3 mil cu totul, pentru 2 luni.

exista si alte variante, ti-am spus ce mi-a facut mie bine. samponul si balsamul klorane cu chinina si vit. b6 este iarasi bun. cam 600.000 in total.
  •  
    • 729 mesaje
    21 Nov 2006, 14:40
    0 0
    Eu folosesc VIADERM impotriva caderii parului. Costa aproape 400.000 lei(40ron).
  •  
    • 47 mesaje
    21 Nov 2006, 14:55
    0 0
    eu sincer de vreo luna de zile am inceput cu leacuri babesti cum se spune adik ma spal cu sapun de casa plus inainte de baie ma dau cu gaz in cap si stau asa cateva ore 2,3 nu te mananca pielea capului si nici nu ustura,si iau si niste vitamine betacaroten si sicovit 3 pe zi.e deabea prima luna si nu vad rezultat in rest am incercat si eu foarte multe tratamente.nu stiu ce sa zic mai asculta si alte pareri
  •  
    • 32 mesaje
    21 Nov 2006, 15:58
    0 0
    Si eu mai am perioade in care imi cade parul mai mult decat de obicei, de la stres, oboseala etc. De obicei cand vad ca se intampla asta fac o cura cu vitamine, si se rezolva.
  •  
    • 2825 mesaje
    21 Nov 2006, 16:04
    0 0
    Georgianaf, unde ai gasit gaz, vreau si eu,dar nu gasesc.
    Exista in farmacii o solutie ce contine gaz, ulei de ricin si vitamina a , costa doar 16 ron .
    Ar fi bine sa ne dam saptamanal cu gaz, nu erau proaste bunicile noastre.
    Mama ma spala cu apa de ploaie , sapun de casa si ma clatea cu otet.
  •  
    • 2103 mesaje
    21 Nov 2006, 21:51
    0 0
    da doremy, asa -mi facea si mie bunica la tara... fain dar era vorba si de alt aer; nu poluarea de-acum........sau toate sampoanele de pe lume, pe atunci ala de urzica si ala de musetel si otet la limpezire.
  •  
    • 47 mesaje
    22 Nov 2006, 12:49
    0 0
    asa e inr-adevar nu se gaseste gaz mie mi-a adus cineva care mai avea prin casa o sticluta,sapun de casa am facut rost mai mult dar gaz se gaseste foarte greu
  •  
    • 4 mesaje
    24 Nov 2006, 21:54
    0 0
    Exista de la gerovital Solutie regeneranta pentru par, costa pana in 150.000 vechi si gasesti in magazinele plafar, farmacii si supermarketuri.
    Este buna cu conditia sa te tii de tratament. Adica: tamponezi pielea capului cu un tampon de vata imbibat cu solutia respectiva. Miroase puternic a gaz...ceea ce e neplacut...dar merita efortul!
    Succes!
  •  
    • 1552 mesaje
    24 Nov 2006, 22:11
    0 0
    ati incercat divavit? e de la ozone si am auzit ca sunt foarte bune.am folosit si eu gaz ,dar vreau altceva mai bun.
  •  
    • 35 mesaje
    29 Nov 2006, 15:15
    0 0
    Multumesc mult pentru interventii. Acum sa vedem pentru ce solutie optam si sa speram ca merge
    Kiss u all
  •  
    • 150 mesaje
    29 Nov 2006, 15:24
    0 0
    Se gaseste la Plafar o solutie care contine petrol "NADA", speciala pt. caderea parului
  •  
    • 122 mesaje
    30 Nov 2006, 14:14
    0 0
    pt caderea parului ce mai simpla si ieftina solutie e urmatoarea reteta:

Doua linguri de miere se dizolva intr-un litru de apa clocotita. Se lasa sa se raceasca si se frictioneaza pielea capului, de doua ori pe saptamana. Amestecul intareste bine radacinile parului si ajuta la cresterea lui rapida si frumoasa.

eu am incercat-o si functioneaza de minune, inca de la prima utilizare. e super!!! ATENTIE!!mierea tre sa fie naturala
  •  
    • 122 mesaje
    30 Nov 2006, 14:19
    0 0
    reteta e din formula as
  •  
    • 3528 mesaje
    30 Nov 2006, 14:45
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 124 mesaje
    2 Dec 2006, 09:41
    0 0
    mie-mi ajuta fantastik CA-MG-ZN de la WALMARK....plus ca-ti face niste unghii tari si sanatoase.fiecare ce a incercat si i-a ajutat...sau nu
  •  
    • 119 mesaje
    2 Dec 2006, 10:29
    0 0
    buna cu ploblema parului si eu am avut niste plobleme...eu am olosit o vreme lunga gel de par...acum de cateva luni am renuntat...sia inceput sa-mi cada enorm par...am folosit niste produse naturale 100% pe baza de aloe vera jojoba. minerale ,vitamina E si A si ou de prepelita(ingredientele principale in a avea un par frujmos si sanmatos)am urmat taratmentul si acum pot sa zic ca am un paar super...deci produsele fiind naturale 100% neavand reactii adverse si contraindicatii m-au ajutata enorm...cunosc cazurimult mai grave care au folosit produse si au rezolbvat ploblema...deci eu zic ca merita incercat ca chiar ajuta...pe cele interesate le astept cu drag sa-mi scrie un e-mail la beimroberto@yahoo.de sau roberthoo@eva.ro sau sa vb pe mess...Id meu este beimroberto...va astept cu mult drag..numai bine
  •  
    • 366 mesaje
    2 Dec 2006, 13:27
    0 0
    In primul rand solutia de la Gerovital nu mai contine petrol, au schimbat formula de ceva vreme. Gaz se gaseste la plafar la Bucur Obor. A pomenit cineva de vit E, sunt curioasa unde o mai gasiti lasticlute, sau fiole ?
    Sa fiu iertata dar mai terminati cu reclama la produse scumpe si fara rezultate. Produsele cu aloe vera si jojoba sunt de la Forever (puteti sa ma contraziceti daca nu esteasa) si sunt f scumpe, iar samponul contine 4 parabeni. Iar vaspun despre ei pentru ca nu este gluma. IRITA SI USUCA PIELEA. Daca aveti nevoie de asa ceva este alegerea voastra. Sigur, as putea sa mi vad de treaba, dar eu sunt patita cu produse laudate si bani aruncati pe geam. De aia fac alergie la reclama.
  •  
    • 119 mesaje
    2 Dec 2006, 13:39
    0 0
    deci nu te supara...nush de unde ai auzit tu si ce ai auzit....dar te rog frumos nu prostii lumea...se stie de cand ii lumea si pamantul ca aloe vera jojoba si oul de prepelita sunt ingredientele cel ami buen pt par alaturi de niste minearle si vitamine luate intern in special vitamnia A si E.produsele sunt foarte bune...le-am incercat si eu si multi alti...si au dat rezulate bune...te rog nu mai da informatii false
  •  
    • 366 mesaje
    2 Dec 2006, 17:58
    0 0
    Nu ma supar deloc, dar nu ma acuza de informatii false pentru ca eu am comandat sampon si vit. de la aceasta firma si nu au dat nici un rezultat. Deci, nu vorbesc din auzite. Iar de parabeni precis ai citit. Poti sa spui canu contine parabeni samponul??? Si costa numai 55 ron si asta anul trecut. Un sampon bun am folosit cu succes de la Ducray. Eu spun ce este nu fac reclama. Si mama a folosit samponul cu aloe si jojoba fara nici un rezultat. Eu nu am nici un interes sa spun asta pe cand tu ai dupa cum vad. Cei care prostesc lumea sunt cei cu reclama. Iar despre parabeni in afara ca m am documentat am discutat cu un medic naturist care mi a confirmat. Este fff adevarat ca aloe vera si jojoba sunt bune dar in combinatie cu parabenii efectul lor se atenueaza f mult. Am spus numai lucruri adevarate. Crezi cumva ca mie imi convine ca am dat atatia bani si parul meu cadea suvite?
    Dar tot aici m a invatat cineva ce sa fac si ii multumesc pt. asta. Nu este cu suparare. Nu mi place a vorbi fara a sti.