ameteli, dezechilibru..

•  
    • 130 mesaje
    20 Nov 2006, 23:06
    0 0
    servus!
    voi cum stati cu amtelile?
    la mine e jale... daca misc capul brusc am senzatia ca-mi pierd echilibrul.
    de asemeni cand ma intind in pat am aceeasi senzatie de ameteala si parca as cadea in gol , e cumplit, uneori si cand stau in picioare la fel nu am echilibru, trebuie sa ma sprijin de ceva ca altfel m-am dus...
    ce sa fac? o fi de la coloana? dar coloana ma doare mai rar... nu stiu ce
    am mai luat antiinflamatoar dar degeaba...
  •  
    • 1906 mesaje
    21 Nov 2006, 00:15
    0 0
    eu aveam simptomele astea cand aveam astenie. nu vezi si puncte argintii cand te ia ameteala?
  •  
    • 354 mesaje
    21 Nov 2006, 01:02
    0 1
    Stefi vezi sa nu fie un sindrom vestibular,un control la o.r.l si daca nu gaseste nimic in neregula anxietatea bat-o vina.
  •  
    • 4411 mesaje
    21 Nov 2006, 01:25
    0 0
    Ce inseamna sindrom vestibular?Si eu ametesc destul de tare mai ales cand tin capul sus (cand intind rufele pe sarma spre exemplu,ultima data am ametiti asa de tare ca m am si speriat).Problema la mine este ca nici nu prea mananc.O fi si asta cauza?
  •  
    • 46 mesaje
    21 Nov 2006, 08:02
    0 0
    Binenteles ca daca nu mananci poti si ametii. Poate fi si o spasmofilie(lipsa de ca), sau probleme cu fierea...
  •  
    • 215 mesaje
    21 Nov 2006, 09:13
    0 0
    steffi, problema poate fii de la proasta circulatie in urechea interna, dar si de la spondiloza cervicala. Din ce localitate esti, poate te pot ajuta cu mai mult decit un sfat pe forum. Scrie-mi pe locweb@flash.ro. Va astept si pe altele cu astfel de probleme, pt ca exista multe posibilitati de rezolvare, dar nici pe departe nu au toate aceeasi cauza.
  •  
    • 24 mesaje
    21 Nov 2006, 10:35
    0 0
    Verifica tensiunea,fa un film la colana,analizele mai ales Ca si Mg si un consult la O.r.l.Daca toate astea sunt in regula atunci e posibil sa suferi de anxietate care e tare neplacuta sper sa nu fie asta.eu deja m-am imprietenit cu ametelile de 2 ani.Sanatate.
  •  
    • 24 mesaje
    21 Nov 2006, 10:36
    0 0
    Verifica tensiunea,fa un film la coloana,analizele mai ales Ca si Mg si un consult la O.r.l.Daca toate astea sunt in regula atunci e posibil sa suferi de anxietate care e tare neplacuta sper sa nu fie asta.eu deja m-am imprietenit cu ametelile de 2 ani.Sanatate.
  •  
    • 24 mesaje
    21 Nov 2006, 10:36
    0 1
    Verifica tensiunea,fa un film la coloana,analizele mai ales Ca si Mg si un consult la O.r.l.Daca toate astea sunt in regula atunci e posibil sa suferi de anxietate care e tare neplacuta sper sa nu fie asta.eu deja m-am imprietenit cu ametelile de 2 ani.Sanatate.
  •  
    • 130 mesaje
    23 Nov 2006, 18:48
    0 0
    va multumesc!
    stau si ma gandesc ca acum 6 ani am fost diagnosticata cu sindrom vertiginos, in urma unui zgomot f. tare in urechea dreapta si ameteala puternica cu voma..a fost oribil, am crezut ca mor...
    iar daca e vertiginos e de natura neuro? sau orl?
  •  
    • 8403 mesaje
    23 Nov 2006, 20:07
    0 0
    in sfera ORL se afla asa numitul aparat vestibular.in el sunt receptorii pentru simtul echilibrului.

deci..mergi la un ORL-ist.

important mi se pare insa sa urmaresti si ce anume iti provoaca astfeld e episoade