dubla menstra
-
16 Iul 2003, 20:090 0salutare, am si eu o nelamurire, pe 22 a trebuit sa iau postinor2, pe 29 iun am avut menstruatie (cred0 pt ca adurat doar 3 zile si a fost in cantitati mici. Normal menstruatia imi venea pe 1 sau 2 asa ca am luat-o drept ok.Pe 13 iulie a venit din nou si nu mai stiu ce se intampla. Ma intereseaza sa stiu daca este efectul postinorului sau altceva?? astept raspunsuri, pupici.
-
17 Iul 2003, 11:53eu am avut problema asta. cam vreo 3 luni imi vene la interval de 2 saptamani. in cazul meu a fost vorba de chisturi ovariene. mai cunosc persoane care au aceeasi problema si au fost diagnosticate cu chisturi. ai face bine sa mergi sa faci o ecografie.
-
17 Iul 2003, 13:54de obicei, postinor fiind fff puternic, te dereglezi pe o perioada de cateva luni(medicul spune sa nu se ia mai mult de 2 pe an!),oricum sa mergi sa faci ecografia aceea.
mai vb, Zuzen -
18 Iul 2003, 12:50Draga Oana,
cred ca de la postinor ai avut menstruatia asa de apropiata. Am avut exact aceeasi problema, tot de la postinor si in final m-am dus la doctor. Mi-a facut analize si mi-a prescris anticonceptionale pentru reglarea ciclului.
Cel mai bine e sa consulti un ginecolog.