bacili Doderlein

•  
    • 83 mesaje
    16 Nov 2006, 22:09
    3 0
    buna! a aflat vreuna din voi la o analiza de rutina a secretiei vaginale ca NU are bacili Doderlein? (sunt bacteriile 'bune' din vagin, care ne apara de infectii si au grija ca totul sa fie ok in zona aia). eu am patit-o si stiu ca acum ma pot infecta mult mai usor decat daca i-as avea.medicul mi-a zis ca nu se poate sa nu-i am si ca indicatie mi-a recomandat sa nu ma spal in zonele intime decat cu apa. eu totusi folosesc o lotiune de spalare dermatologica. ce spuneti, ati trecut prin asa ceva si daca da ce ati facut?
  •  
    • 8403 mesaje
    16 Nov 2006, 23:43
    0 0
    "eu totusi folosesc o lotiune de spalare dermatologica. ce spuneti, ati trecut prin asa ceva si daca da ce ati facut? "

uita-te ce ph are lotiunea.

cat despre restul, lasa natura sa isi spuna cuvantul.organimsul femeii o capacitate homeostatica fantastica.

ps-iaurtul sa fie insa frecvent in alimentatie.dar nu cel din alimentara, ci acela pregatit in casa.

sanatate multa!
  •  
    • 215 mesaje
    17 Nov 2006, 09:11
    1 0
    In primul rind, renunta la orice fel de lotiuni pt spalare intima, oricit de multa reclama le-ar insoti; foloseste numai apa iar irigatii deloc. respecta sistemul de aparare al organismului, nu il zapacii cu tot felul de cosmeticale, aduse pe piata doar pt a creste vinzarile uneia sau alteia dintre firme.
  •  
    • 215 mesaje
    17 Nov 2006, 09:12
    0 0
    In primul rind, renunta la orice fel de lotiuni pt spalare intima, oricit de multa reclama le-ar insoti; foloseste numai apa iar irigatii deloc. respecta sistemul de aparare al organismului, nu il zapacii cu tot felul de cosmeticale, aduse pe piata doar pt a creste vinzarile uneia sau alteia dintre firme.
  •  
    • 83 mesaje
    17 Nov 2006, 12:17
    0 0
    nu ma uit la reclama cand imi aleg lotiunea intima: folosesc Lactacyd, care are acid lactic, sau sebamed, cu pH 3.8. atat. asta pt ca nu ma simt curata spalandu-ma doar cu apa. iaurt mananc, nu in fiecare zi dar voi incerca sa nu mai uit de el.
    mersi pt sfaturi