astenie

•  
    • 1 mesaje
    16 Nov 2006, 15:39
    0 0
    As vrea sa primesc un sfat bun pt a iesi din situatia asta..am fost si l psiholog,insa mi s-a prescris lucetam,pt a trece d moment,sunt astenica,si vreau sa stiu dc mai sunt persoane in postura mea,,ms
  •  
    • 14 mesaje
    16 Nov 2006, 20:42
    0 0
    Buna, oboseala cronica a deveit boala secolului 21. Se datoreaza lipsei cromului in organism. (in mod normal il luam din alimantatie(cromul) dar deja nu mai exista crom in sol, si plantele nu au de unde sa il aiba in compozitie, implicit nici in mancare nu il gasim. Eu iti recomand Chromvital, e 100% natural, eu l-am incercat pe mine, functioneaza Contine ginseng siberian(rol adaptogenic), guarana, nuca de cola(contine cofeina), Spirulina(alga marina alcatuita 60% proteina); contine vit A si E, intregul grup de vit B,subst minerale, calciu, magneziu, fosfor, potasiu fier, iod, mangan, cupru, zinc si wolfram. acest produs este recomandat de Min Sanatatii.
  •  
    • 215 mesaje
    17 Nov 2006, 09:19
    0 0
    Buna,
    Intr-adevar, oboseala cronica este boala secolului xxi, dar sunt destule metode care, daca le aplicam, sa ne ajute sa nu ajungem la boala.
    Folosirea sistematica, dupa recomandari de specialitate , a suplimentelor alimentare, nu numai a unuia singur, (cu o floare nu se face primavara), adoptarea unui regim de viata sanatos pot sa ne ajute enorm.
    Pentru cei din Satu Mare, Arad, Timisoara, Beius pot acorda consultatii gratuite in acest domeniu; pentru detalii pot fii contactat la locweb@flash.ro
  •  
    • 242 mesaje
    17 Nov 2006, 14:02
    0 0
    galinab l-ai luat din farmacii sau din plafar. Cat costa? multumesc.
  •  
    • 14 mesaje
    18 Nov 2006, 10:15
    0 0
    se comercializeaza la distribuitori Vision. e 76 RON cutia cu 60 pilule. 1 dim si una seara si iti ajunge pt 1 luna.
    Acest preparat e recomandat de Ministerul Sanatatii, si avem si certificatele daca te intereseaza. pilula contine celule vii, pt ca Vision foloseste metoda creogenarii la -196 gr celsius in azot lichid(e metoda care se foloseste pentru pastrarea organelor pt transplant, sange pt transfuzie, floricica pt o viitoare insamantare) daca te intereseaza mai multe detalii: ilm1985@yahoo.com Sanatate!
  •  
    • 151 mesaje
    20 Nov 2006, 14:15
    0 0
    laptisor de matca , doua drajeuri pe zi
    http://www.naturaplant.ro/produse/655/Laptisor_de_matca
    sucuri de fructe (mar si morcov , portocale), ficat de vita(are mult fier), relaxare (asta e mai greu de facut)
    in legatura cu lucetamul eu spun sa renunti , am citit prospectul si nu are nici o treaba cu astenia, trebuie sa te informezi si tu nu poti lua orice