Un nou mod de a vedea lucrurile.....
-
0 0Va provoc sa ne fiti gazde pentru o lectie deschisa de gatit....pentru ca, o stim cu totii, trebuie sa acordam mai multa atentie modului de preparare a hranei zilnice. Stiu, sunteti ocupate.......dar nu va rapim decat 30 - 40 de minute din timpul dumneavoastra. Iar la final, primiti din partea noastra un cadou! Nu ezitati...invitati-va 2 - 3 prieteni si oferiti-le si lor sansa de a castiga prin tragere la sorti un cadou din partea firmei noastre. Pentru orice detaliu sau nelamurire, asteptam un e-mail pe adresa zpt_2007@yahoo.com.
-
sal!
eu pot gati orice si in acelasi timp sa mananc si sanatos! azi de exemplu am facut mancarica de cartofi: ceapa rumenita+1 arddei cubulete+1 morcov mare dat prin razatoare+cubulete de cane+cubulete rosie+cartofi cubulete+sare+15 min fiert la foc incet, si te lingi pe degete
plus niste extrase din plante, detoxifiere, antioxidare, hranire(cantitatea zilnica necesara de micro si macroelemente) si ma simt bine, la fel cum ma simteam in copilarie
pt premiu: ilm1985@yahoo.com -
Pai daca v-ati gandi putin mai mult, chiar are legatura cu sanatatea....Noi nu ducem decat o campanie de constientizare. Si chiar sunt produse deosebite in comparatie cu altele no - name din comert. Nu fac reclama gratuita. Cine vrea sa vada toate detaliile si avantajele ne poate scrie pe zpt_2007@yahoo.com. Nu sariti toti ca nu e nici o obligatie
desi cadouri exista pentru toti.....