Vase sparte - fragilitate capilara
-
6 6Nu stiu daca s-a mai discutat insa vreau sa aduc in atentie problema pe care nu cred ca o am numai eu. NU mai stiu ce sa faca cu vasele de sange sparte care mi-au aparut p coapse si tind sa se agraveze. Ce remediu exista....Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, tratament naturist, recomandarea unui medic din Bucuresti v-as fi recunoscatoare
-
Medicul mi-a recomandat Ca(eu am lipsa)20/zile/luna.....Mg-10/zile/luna si cel mai important poti sa citesti pe net vitamina C care ajuta la intarirea peretilor vaselor de sange.....de asemenea poti sa citesti despre Tarosin....eu am luat o perioasa dar prefer vitamina C din citrice sau cea cumparata de la farmacie efervescenta!
E bine sa faci niste analize de sange si sa mergi la un medic cardiolog!
multa sanatate! -
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu, ba mai mult ma trezesc cu niste vanatai pe picioare si nu stiu de unde,asta este semn de circulatie periferica proasta.Eu folosesc un unguient care se numeste TROXEVAZIN, nu folosesc sosete stramte si cateodata cand am chef stau cu picioarele in sus ca sa circule sangele invers.Este buna si vitamina K.
-
mai fetelor, pt a actiona vitamina k trebuie sa treaca mai intai prin ficat, deci scuze Creola dar nu are niciun efect local. in aceasta problema cel mai important lucru este PREVENTIA! nu asteptati sa ajunga varice vasele alea dilatate, ci, cat mai curand, in masura in care se poate, faceti plimbari pe jos (o ora de 2-3 ori/sapt.), stati cu picioarele mai sus decat corpul cand puteti (chiar dormiti cu o perna mai inalta sub picioare) si folositi suplimente gen Ruscoven (1 capsula de 2 ori/zi si 2 aplicatii/zi cu gel sau crema, de la glezne in sus, cu masaj usor).alte suplimente cu aceeasi actiune: Rutoven, Varixinal, Rutinoscorbin.
-
cred ca se abordeaza doua probleme diferite in acest topic: spargerea vaselor superficiale si deteriorarea peretilor venosi cu formarea varicelor.
Pentru imbunatatirea rezistentei vaselor capilare, deci sa nu mai apara vinatai fara motiv, este absolut necesara suplimentarea dietei cu vitaminaC; necazul este ca aceasta este solubila in apa si este f usor eliminata de organism, deci este necesar sa folosim produse speciale; pentru cea de a doua problema, determinata atit de statul prelungit in picioare, dar si pe scaun, purtatul ciorapilor sau pantalonilor f strimti, sau avind un caracter genetic, rezolvarea este si mai complexa, dar se pot obtine rezultate bune daca nu asteptam prea mult.
Pentru detalii personalizate la fiecare caz ma puteti contacta pe locweb@flash.ro