Picioare urat mirositoare

•  
    • 163 mesaje
    15 Iul 2003, 16:04
    2 1
    Fetelor, chiar mi-e rusine dar acesta-i crudul adevar. Indiferent de cat de des ma spal, cum am pus ceva in picioare (fie si doua baretele la un papuc) picioarele mele s-au imputit. Nu conteaza daca este piele sau inlocuitor. Va implor spune-ti remedii daca stiti. Va multumesc.
  •  
    • 31 mesaje
    15 Iul 2003, 22:27
    0 0
    iti recomand spray-urile de la sholl, sunt foarte bune!
    am si eu aceeasi problema ca si tine si folosesc spray antiperspirant scholl si este super, incearca-l si mai vorbim.

pupici!
  •  
    • 80 mesaje
    16 Iul 2003, 00:30
    1 1
    pe langa spray-urile antiperspirante sau orice alte chestii: pudre, creme etc, incearca sa ai putina grija in alegerea incaltamintei. chiar conteaza din ce material sunt confectionate.
  •  
    • 78 mesaje
    16 Iul 2003, 02:37
    0 0
    SPALA-TE DE CEL PUTIN 3ORI PE ZII IAR DUPA ACEEA PUNETI CREMA NIVEA SI INCEARCA SA-TI MASEZI CA SA-TI INTRE IN PIELE.SPER CA VEI FII MULTUMITA
  •  
    • 163 mesaje
    16 Iul 2003, 13:23
    0 0
    Spalatul de mai multe ori pe zi si crema ,dar nu Nivea, am incercat fara nici un rezultat. Nu am folosit spray-uri pentru picioare, voi incerca si cu ele; rugamintea mea este sa-mi spuneti daca se cumpara din farmacii.
    Fetelor, dragelor, multumesc frumos.
  •  
    • 83 mesaje
    16 Iul 2003, 18:02
    0 0
    incearca sa cumperi de la farmacie pudra cu mentol, spala-te pe picioare de 2-3 ori/ zi si spala incaltamintea indiferent din ce material este....eu asha procedez cu incaltamintea mea(oricum se deterioreaza dupa cateva sezoane si fara spalari).
    mai vorbim.
  •  
    • 962 mesaje
    16 Iul 2003, 21:13
    0 0
    Eu in loc de spray-ul de la scholl ti l-as recomanda pe cel de la Avon. Le-am avut pe amandoua si iti spun cu mana pe inima ca e mai bun de la avon. Cel de la scholl lasa niste urme albe nasoale(este pudra). Cel de la avon se absoarbe imediat si iti lasa picioarele fresh si frumos mirositoare pt toata ziua.
  •  
    • 80 mesaje
    17 Iul 2003, 01:14
    0 0
    daca tot veni vorba de AVON, eu ti-as recomanda sa incerci intreaga gama de tratament pentru picioare. Sigur da rezultate.
    Pe langa asta, si pe langa spalatul incaltamintei, sunt spray-uri speciale pentru incaltaminte (se da ininterior) pentru "odorizare". Sunt super. eu cumpar din magazine specializate in comercializarea pantofilor. nu stiu daca se gasesc si in altfel de magazine.
    Un lucru insa iti pot spune sigur.
    Nu am probleme!
  •  
    • 31 mesaje
    17 Iul 2003, 01:30
    0 0
    buna!

le poti cumpara din orice supermarket si hipermarket, dar si din farmacii.

sunt super!

pupici1
  •  
    • 1208 mesaje
    17 Iul 2003, 11:20
    0 0
    yoshi, care spray de la Avon sti cum se numeste? Mama mea a folosit gama cu scortisoara care miroase super dar nu a dat rezultate prea mari. Bine setul asta merge mai mult iarna caci crema abraziva lasa o pudra albicioasa pe picior.
  •  
    • 163 mesaje
    17 Iul 2003, 15:48
    0 0
    Dragelor, gasesc spray-ul de avon in farmacii? Cam cat ar costa? Multumesc mult.
  •  
    • 962 mesaje
    17 Iul 2003, 16:46
    0 0
    Eu nu vorbesc de gama cu scortisoara ci de spray-ul avon, revitalising foot spray , care acum pe timp de vara se gaseste si in varianta citrus. Mai folosesc crema emolienta pt calcaie. Iar in legatura cu crema abaziva nu inteleg ce vrei sa zici. Cum adica lasa urme? Pai crema abraziva se freaca pe piciorul uscat pt indepartarea celulelor moarte dupa care trebuie clatita si eventual dup-aia folosesti o crema emolienta. SI nicmic nu lasa nici o urma din gama avon...nici macar spary-ul. Doar pudra de picioare care e oribila.
  •  
    • 7 mesaje
    18 Iul 2003, 02:41
    0 0
    Eu am mai auzit, e adevarat nu am incercat, ca salvia uscata ar avea un efect benefic. O pisezi in bucatele mici si o presari in pantofi. Poti sa incerci, sa vezi daca merge. Iar asta, cred ca o gasesti la orice Plafar.
  •  
    • 1208 mesaje
    18 Iul 2003, 14:47
    0 0
    Yoshi, asa scrie pe recipientul cremei abrazive cu scortisoara, ca te dai pe piciorul umed si atat. M-am dat si eu de la mama si am uitat sa aplic crema, poate de aia, dar aveam ca o pudra pe picioare. I-am cumparat mamei si un gel revitalizant din gama Citrus, dar nici un efect. Poate cu spray-ul merge mai bine. O sa i-l recomand, merci de pont oricum.
  •  
    • 962 mesaje
    18 Iul 2003, 16:45
    0 0
    Mai pufycuta orice crema abraziva trebuie clatita. Daca n-au scris inseamna ca sunt boi. O freci bine bine dupa care se clateste. Tu cand folosesti exfoliant pt fata nu il clatesti? Ba da! Si tot pe pielea umeda se aplica, dupa care il clatesti! Obligatoriu! Ai grija sa nu mai faci prostioare d-astea...astia oricum sunt boi si nu stiu ce sa scrie. Te pup!
  •  
    • 1208 mesaje
    21 Iul 2003, 14:45
    0 0
    pi daca nu scria noi nu am stiut. Chiar ca boi.
  •  
    • 248 mesaje
    21 Iul 2003, 19:48
    0 0
    Eu sint multumita de un gel albastru de la Herbagen. Are mai mare efect daca esti incaltata cu ceva inchis(pantofi, ghete, cizme), mai putin in sandale si papuci, dar oricum e mai bine decit nimic. Eu sufar rau din cauza acestei transpiratii a picioarelor. Mi-e si rusine, dar cu gelul asta m-am mai linistit. Nu e nici scump si tine mult.
  •  
    • 248 mesaje
    22 Iul 2003, 13:44
    0 0
    Am uitat sa mai spun ca in pantofi pun si niste branturi care se pot spala si care absorb umezeala.
  •  
    • 27 mesaje
    24 Iul 2003, 16:44
    0 0
    SA STII CA PRODUSELE DE LA AVON SI ORIFLAME PENTRU PICIOARE SUNT BUNE. DAR EU ITI RECOMAND SA FACI BAI DE CORP SI DE PICIOARE CU OTET DE MERE IN APA (SOLUTIE)DE CATE ORI TE SPELI. ARE EFECT. SI PENTRU PAR E BUNA SOLUTIA DE OTET DE MERE (LA CLATIREA PARULUI MA REFER.
  •  
    • 163 mesaje
    24 Iul 2003, 16:47
    0 1
    Iti multumesc pentru raspuns si te rog sa ma lamuresti asupra cantitaii de otet de mere. Asta nu am incercat-o si pare la indemana sa o fac. iti multumesc.