Picioare urat mirositoare
-
2 1Fetelor, chiar mi-e rusine dar acesta-i crudul adevar. Indiferent de cat de des ma spal, cum am pus ceva in picioare (fie si doua baretele la un papuc) picioarele mele s-au imputit. Nu conteaza daca este piele sau inlocuitor. Va implor spune-ti remedii daca stiti. Va multumesc.
-
Eu in loc de spray-ul de la scholl ti l-as recomanda pe cel de la Avon. Le-am avut pe amandoua si iti spun cu mana pe inima ca e mai bun de la avon. Cel de la scholl lasa niste urme albe nasoale(este pudra). Cel de la avon se absoarbe imediat si iti lasa picioarele fresh si frumos mirositoare pt toata ziua.
-
daca tot veni vorba de AVON, eu ti-as recomanda sa incerci intreaga gama de tratament pentru picioare. Sigur da rezultate.
Pe langa asta, si pe langa spalatul incaltamintei, sunt spray-uri speciale pentru incaltaminte (se da ininterior) pentru "odorizare". Sunt super. eu cumpar din magazine specializate in comercializarea pantofilor. nu stiu daca se gasesc si in altfel de magazine.
Un lucru insa iti pot spune sigur.
Nu am probleme! -
Eu nu vorbesc de gama cu scortisoara ci de spray-ul avon, revitalising foot spray , care acum pe timp de vara se gaseste si in varianta citrus. Mai folosesc crema emolienta pt calcaie. Iar in legatura cu crema abaziva nu inteleg ce vrei sa zici. Cum adica lasa urme? Pai crema abraziva se freaca pe piciorul uscat pt indepartarea celulelor moarte dupa care trebuie clatita si eventual dup-aia folosesti o crema emolienta. SI nicmic nu lasa nici o urma din gama avon...nici macar spary-ul. Doar pudra de picioare care e oribila.
-
Yoshi, asa scrie pe recipientul cremei abrazive cu scortisoara, ca te dai pe piciorul umed si atat. M-am dat si eu de la mama si am uitat sa aplic crema, poate de aia, dar aveam ca o pudra pe picioare. I-am cumparat mamei si un gel revitalizant din gama Citrus, dar nici un efect. Poate cu spray-ul merge mai bine. O sa i-l recomand, merci de pont oricum.
-
Mai pufycuta orice crema abraziva trebuie clatita. Daca n-au scris inseamna ca sunt boi. O freci bine bine dupa care se clateste. Tu cand folosesti exfoliant pt fata nu il clatesti? Ba da! Si tot pe pielea umeda se aplica, dupa care il clatesti! Obligatoriu! Ai grija sa nu mai faci prostioare d-astea...astia oricum sunt boi si nu stiu ce sa scrie. Te pup!
-
Eu sint multumita de un gel albastru de la Herbagen. Are mai mare efect daca esti incaltata cu ceva inchis(pantofi, ghete, cizme), mai putin in sandale si papuci, dar oricum e mai bine decit nimic. Eu sufar rau din cauza acestei transpiratii a picioarelor. Mi-e si rusine, dar cu gelul asta m-am mai linistit. Nu e nici scump si tine mult.