intrebare ciudata.....
-
15 Nov 2006, 14:130 0ma confrunt cu o problema sau mai bine zis un tic de care nu pot scapa. imi rontai in momente de concentrare sau cand ma uit la tv, pielita din interiorul gurii...adica interiorul buzelor si obrajilor...credeti ca imi poate afecta cu ceva sanatatea? ma face cineva chestia asta?...astept raspunsuri si sugestii pentru a scapa de acest tic...va multumesc
-
15 Nov 2006, 15:34Nepotul meu isi "mesteca" limba cand se concentreaza. Ma gandeam ca o sa-i treaca cand va creste. Acum are 13 ani, dar are ticul de cand avea 2-3 ani.
Tu de cand faci chestia asta? -
15 Nov 2006, 15:48buna, eu fac asta de mica...acum am 24 de ani...pot spune ca ma autodevorez...pielea se regenereaza si eu ajung cateodata sa-mi dau sangele...eu nu am pielea fina in interiorul gurii...e ciopartita se simte ca un camp de lupta...
-
15 Nov 2006, 18:27Saraca
N am mai auzit chestia asta..incearca sa te controlezi..alta cale nu cred ca exista..esti destul de mare
-
15 Nov 2006, 19:54Poate ar trebui sa vorbesti cu un psiholog
pentru ca nu e bine totusi sa -ti faci rau
Cred ca obiceiul asta poate sa provoace infectii in gura , mai ales ca iti da sangele
..... -
15 Nov 2006, 21:46Cred ca ar fi bine, cum zicea si xory, sa consulti un psiholog. Te poti trezi cu afte sau infectii si nu e chiar placut...nu?