va rog raspundetimi?
-
0 0mia intarziat ciclu 3 zile este posibil sa fiu insarcinata? desi am facut un test care a iesit negativ? mentionez ca am ciclu neregulat
ori imi intarzie din cauza stresului pe care il am cand ma gandesc ca as putea fi insarcinata,
si ciclul este neregulat cateodata, imi intarzie cate odata si cateva zile 10-15zile sau vine regulat mai multe luni apoi iar se dergleaza, si am citit pe testul de sarcina ca are efect dupa 5 zile de la concepere
si inca ceva eu presupun ca as putea fi nu folosesc metode contraceptive folosesc metoda coitus intreruptus si ma gandeam ca poate ar fi scapat el ceva acolo, desi de 4 ani de cand facem acest lucru nu sa intamplat nici odata sa raman, desi mia mai intarziat ciclul si cate o luna. astept raspunsuri de la voi merci mult -
nu te inteleg ...dar stiu (cauta pe google) ca metoda coitus intreruptus nu e o metoda sigura ..Cind barbatul incearca sa iasa afara inaintea de a ejacula, lasa de cele mai multe ori o cantitate mica de fluid ce se scurge in timpul raportului sexual. Acest fluid contine suficienti spermatozoizi ce pot duce la aparitia sarcinii.
Ca sa nu stai cu stres in fiecare luna fa si tu un control la medic sau mergi la un cabinet de planning familial...daca esti studenta poti obtine produse de protectie si gratuit...vezi ca nu e bine cu ciclul neregulat...
Acuma ce sa-ti spun?!depinde cand ai avut contactul ....ca si testele de sarcina se fac cam dupa o saptamana de la actul neprotejat...
sanatate! -
Eu zic sa te linistesti,nu rezolvi nimic intrand in panica.Am patit si eu asa de vreo 3-4 ori pana m-am invatat minte si m-am hotarat sa merg la medic sa-mi prescrie anticonceptionale.Acum nu mai am nici o problema,sunt foarte calma dupa fiecare contact sexual si sa nu mai punem la socoteala si ca aceste pastile iti regleaza foarte mult ciclul menstrual.deci sfatul meu este sa incepi si tu un tratament cu anticonceptionale pentru linistea ta,e posibil sa nu fi ramas insarcinata,mai ales daca testul a iesit negativ(acestea nu dau gres de obicei).
-
Metoda coitului intrerupt are o eficienta de aprox 65%. Testul de sracina arata rezultat corect dupa 7 zile de intarziere (chiar dc scrie pe unele ca din prima zi, mai sigur e sa il faci dupa 7).
Eu zic sa stai linistita si sa iti astepti menstruatia dar intre timp poate te gandesti sa folosesti o metoda de contraceptie mai sigura.