cine foloseste Mercilon sau Logest ???

•  
    • 83 mesaje
    14 Iul 2003, 18:46
    1 0
    in urma unui diagnostic de ovar micropolichistic (plus amenoree cu dismenoree..!!!!???? - adica menstra fff abundenta cu dureri)mi s-a prescris Mercilon (sau Logest).Ce parere aveti de tratament?
    Cu multzumiri,
    Mada
  •  
    • 31 mesaje
    15 Iul 2003, 02:09
    0 1
    buna!

eu am folosit ca anticonceptional Mercilon, mi-a mers destul de bine cu el, dar tot pentru micropolochisturi (este tot anticonceptional ) mi-a fost recomandat 3 luni de zile Triquilar care nu este scump si este foarte bun

pupici!

mai vorbim!
  •  
    • 83 mesaje
    16 Iul 2003, 17:57
    0 0
    mercic, mult.inca nu am cumparat pilulele, astept analizele de sange.
  •  
    • 64 mesaje
    25 Iul 2003, 13:23
    0 0
    eu folosesc Logest si pot doar sa ma plang de accentuarea celulitei
  •  
    • 83 mesaje
    25 Iul 2003, 17:14
    0 0
    AOLEU, SHI ASTA CAM DE CAND?
  •  
    • 64 mesaje
    28 Iul 2003, 12:20
    0 0
    de cand il folosesc si as mai putea spune ca am si o sensibilitate marita la sare, fac imediat retentie de apa, partea buna e ca nu au mai aparut problmele pt care mi-a fost recomandat si mi s-a curatat si tenul
  •  
    • 83 mesaje
    28 Iul 2003, 13:03
    1 0
    ok, am inteles, da'cam de cand il iei?este adevarat ce se spune ca efectele reale le vezi dupa 3 luni de tratament? eu il iau de cateva zile si deja sunt mai bine in perioada "fericita".cantitativ s-a ameliorat si nu mai am nici dureri.
    multzumesc mult pentru sfaturi,
    Zuzen.
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    31 Iul 2003, 17:11
    0 0
    Mi e mi-a dat doctora Mercilon ca anticonceptional.Pe mine ma intereseaza daca a mai folosit cineva.si daca s-a ingrasat.
  •  
    • 1 mesaje
    1 Aug 2003, 13:55
    0 0
    folosesc mercilon de aproape 1 an si ce am observat este o marire a intensitatii poftelor. am devenit mult mai pofticioasa si drept rezultat am luat cca 1kg, nu mai mult. alte efecte: dureri de cap inaintea menstruatiei, stari depresive (schimbari rapide emotionale de la o extrema la alta) cam tot in aceeasi perioada, si dureri de sani mai mari decat inainte...
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    1 Aug 2003, 17:28
    0 0
    Sper sa nu patesc si eu asa de la ele.Ptr ca oricum sunt pofticioasa.si am si probleme inainte de menstruatie.
  •  
    • 8 mesaje
    7 Aug 2003, 13:21
    0 0
    Cred ca faza cu ingrasatul depinde de metabolismul fiecareia...eu am luat Mercilon 6 luni si singura problema a fost ca sangerarile intermenstruale care se presupunea ca ar putea aparea in prima luna au durat toata luna. M-am cam speriat dar am fost la doctor si mi s-a spus ca e normal, ca organismul se obisnuieste dupa 3 luni. De ingrasat nu m-am ingrasat, desi sunt predispusa la asa ceva...si m-a cam mirat asta. In rest, trebuie sa recunosc ca este foarte eficient impotriva durerilor menstruale, desi eu l-am luat pe post de anticonceptional, nu tratament.
  •  
    • 296 mesaje
    13 Aug 2003, 11:03
    0 0
    eu am luat Logest 1 an de zile, timp in care n-am avut dureri de cap; imi facuse o piele fina si frumoasa (sufar de accnee ereditara), iar de ingrasat, m-am ingrasat vreo 3 kg. pentru ca am exagerat cu pizza, paste, bere, si noaptea; e adevarat ca iti creste pofta de mancare de la contraceptivele orale, da', bag fructe, salata de legume cu pui, salata de legume cu paste, inainte de masa beau o tarie mica cu gheata si dupa masa beau o limonada; am facut o pauza de 6 luni in care n-am luat anticonceptionale si mi-am revenit (in kg) dar m-am umplut de accnee (vulgara); mi-i s-au recomandat Diane-35, am grija ce mananc, cat mananc, e greu, o mai iau pe "aratura" si infulec ca sparta, dar beau mai multa limonada, sar peste o cina; acum sunt in pauza de doua luni care se face dupa 6 luni de Diane si deja mi-i se ingrasa fata si simt ca nu mi-e bine; mai am o luna si incep iar cu Diane; asta e
  •  
    • 6 mesaje
    14 Aug 2003, 00:20
    1 0
    Andreea Ion, f interesant ce spui tu.
    Dar am 2 intrebari: cine ti-a recomandat Diane si cine ti-a spus sa faci pauza dupa 6 luni? Mie toate ginecoloagele si doctoritele de la planning familial (in tmpul facultatii) imi spuneau ca nu e nici o problema cu anticonceptionalele samd.
    Pe de alta parte, acum m-am lamurit ca ginecoloagele habar nu au ce contin anti-c si care sunt efectele si cum sa recomande unul sau altul.
    Oricum asta tine de endocrinologie, ceea ce eu nu stiam pana la venerabila mea varsta de 27 de ani.
    Astept sa v-aud.
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    14 Aug 2003, 15:14
    0 0
    Pt andreea_g2001.
    Si eu am singerare de la Mercilon.Chiar azi ma duc la doctor ptr ca m-am speriat din cauza ei.La mine a fost in continuarea ciclului.
  •  
    • 296 mesaje
    14 Aug 2003, 15:58
    0 0
    tantiAglaia, medicul meu de familie dupa ce s-a saturat de cate retete imi daduse pentru acnee si nu aveam nici un rezultat, mi-a dat trimitere la Sp. de Dermatologie, acolo am dat peste un dr. mosneag care mi-a recomandat Dianele si un unguent, tot el mi-a zis ca sunt puternice Dianele (ca, concentratie, ptr. soc) si sa fac pauza (..); dar mi-a mai zis si ca mai sunt niste antic. Orto-Tri-Cyclen, care contin tot ce contin Dianele, numai ca in cantitate mai redusa; dupa pauza o sa schimb Dianele cu Orto-T... si nu o sa mai fie nevoie de pauza;
    una din eve, mi-i se pare ca Zzzzapacita ia Orto-Tri-Cyclen; daca e pe faza, poate ne raspunde; pupici
  •  
    • 2 mesaje
    14 Aug 2003, 16:08
    0 0
    Eu folosesc de 3 ani Logest si nu am avut nici o problema cu celulita. Si mie mi s-a recomandat tot pt micropolichisturi. Acum pot sa spun ca sunt cea mai fericita din 2 pct. de vedere. Nu mai sunt stresata sa ma portejez (am parterner stabil) si nici nu mai am probleme de sanatate.
    Oricum parerea mea e ca depinde de organismul fiecareia. Eu l-am recomandat la multe prietene care acum il folosesc. Asa ca..vedeti voi
  •  
    • 233 mesaje
    15 Aug 2003, 11:15
    0 0
    Fetelor, este adevarat ca Diane35 duce la o marire a sinilor? Eu folosesc rigevidon si sint multumita deocamdata, ma simt excelent.Andreea
  •  
    • 790 mesaje
    25 Aug 2003, 12:21
    0 0
    eu folosesc logest de 2 ani si ma simt excelent.am inceput sa-l iau pt protectie, dar am descoperit atatea latea avantaje ca nu il mai las chiar daca nu-mi mai trebuie protectie.
    ciclul e mult mai redus, si ca durata si cantitate. si imi vine la ora fixa.
    e minunat.imi ajunge un ob, iar inainte aveam si ob si extern un always.era nasol, dar am scapat.
    doctorul mi l-a recomandat, doar pt protectie impotriva sarcinii, dar eu l-am intrebat daca ma ingrasa sau daca imi creste mai mult par sau alte probleme.
    si intr-adevar, nu m-am ingrasat nici 100 de grame.eu cred ca aceste anticonceptionale sunt de o generatie mult mai buna, si nu fac asa probleme cum am auzit pe forum.cele care s-au ingrasat de la logest, if any, s-au ingrasat pt ca au mancat mult, si asta nu din cauza pastilelor, desi le place sa creada asta, ci din cauza lor.stiu asta pt ca si eu sunt o mare mancacioasa, iar pastilele astea nu mi-au crescut poftele deloc.
    v-am pupat si lasati scuzele si nu va mai autosugestionati ca nu pastilele astea logest ingrasa.hai la slabit si continuati cu logestul.
    ps: eu am auzit ca dupa un an de folosire, trebuie sa faci pauza o luna, tot incerc de 1 AN (hehehehe), dar nu reusesc sa ma opresc de la ele, pt ca mi-au reglat atat de mult ciclul si tot.
    pupici
  •  
    • 5 mesaje
    1 Sep 2003, 11:25
    0 0
    Folosesc Logest de doi ani de zile, recomandat de medicul endocrinolog pentru amenoree.
    Dupa acest tratament ma simt foarte bine, mi-a revenit ciclul menstrual, este regulat.Alte schimbari nu au fost decat faptul ca mi-au crescut un pic sanii, lucru care nu prea ma deranjeaza.
    Daca intrerup acest tratament cu Logest o sa-mi dispara si ciclul menstrual, asa ca eu trebuie sa-l iau in continuare.
    As vrea sa stiu daca are si efecte negative. Daca afli ceva te rog frumos sa-mi transmiti si mie pe adresa mihaelaionete@yahoo.com.
  •  
    • 70 mesaje
    26 Ian 2004, 03:44
    1 0
    nu m-am ingrasat de la mercilon dar am avut dureri de sani si am intrerupt;