caut bioenergetician bun

•  
    • 5 mesaje
    13 Nov 2006, 20:29
    0 0
    sunt disperata! nu stiu ce sa fac.tatal meu are o tumora la rinichiul stang, nu stiu daca treb. sa il operez. vreau sa incerc cu bioenergie; de 3 luni viata mea e un cosmar..si asta pt. ca acum o luna l-am operat de tumora grawitz la vertebra . partea buna e ca nu s-au extins dar..eu simt ca ma sufoca disperarea. ma gandesc si la medicamentul d-lui istrate daca-ati auzit, dar care nu se administreaza simultan cu tratamentul oncologic. nu stiu la ce bioenergetician sa apelez: lavinia tatomir, tiberiu molnar..mi-e teama ca imi pierd mintile; deja ma simt ruinata si chiar si in somn nu ma pot gandi decat la fel de fel de tratamente..nu stiu incotrao; tata e pentru mine cel mai bun din lume. Va rog ajutati-ma!!!
  •  
    610
    • 490 mesaje
    13 Nov 2006, 20:36
    1 0
    tiberiu molnar e mai bun cred eu.te-ai uitat pe site-ul lui?si nici nu te usuca de banii
  •  
    • 5 mesaje
    13 Nov 2006, 20:53
    0 0
    iti multumesc mult; m-am uitat, dar nu raspunde..chiar acum am facut o criza de inima de-atata stres..m-am certat si cu sotul meu care mi-a reprosat extrem de nervos ca trebuie sa il ducem la spital pe tata si sa nu ma iau dupa toate "vrajitoarele"; Ideea e ca noi stam cu parintii si mi-a zis ca "s-a asturat"; ei , daca el s-a saturat , eu i-am propus sa se duca la taica-su si i-am inchis telefonul..Iata cat de mari pot fi dimensiunile unei drame in familie.. mi-e f. greu sa imi ascund suferinta fata de tata..simt ca o sa explodez.nu prea stiu cum o sa rezist desi am trecut prin atatea..oricum multumesc , si sa dea Dumnezeu sa nu treci niciodata prin asa ceva.
  •  
    • 1552 mesaje
    13 Nov 2006, 21:10
    0 0
    eu zic ca poti sa mergi la molnar pt ca poate sa ia si tratamentul de la spital.esti din bucuresti?am vz si alte persoane paranormale ,alexandra mosneagu,alexandra badea,zenaida stoenescu,lidia fecioru merita sa incerci,bunica a incercat la un bioenergo.si i-a dat inapoi ganglionul,si mai stiu o fetita careia bioenergo i-a zis sa nu se opereze ca nu are ce i-a zis medicul si a a vut dreptate.sa sti ca si biserica ajuta mult.multa sanatate
  •  
    • 87 mesaje
    13 Nov 2006, 21:14
    0 0
    dichita, incearca sa te linistesti.Stiu, viata e dura si mai devreme sau mai tarziu toti avem parte de suferinte mari, poate chiar cumplite. Uite, iti promit ca o sa ma rog pt tine si pt tatal tau. Si eu cred ca internarea si extirparea tumorii e cea mai buna solutie. Desigur, dupa ce ii face biopsia sa vada de ce natura e. Incearca sa te linistesti ca sa-l ajuti pe tatal tau sa spere ca se va face bine. E import. pt toti sa nu va agitati. te pup numai bine! si multa sanatate!
  •  
    • 5 mesaje
    13 Nov 2006, 21:15
    0 0
    multumesc cristi22na.
    da, sunt in Bucuresti si am mancat internetul asta de cate informatii caut...sunt o fata credincioasa si l-am implorat in fiecare secunda pe Dumnezeu sa iasa bine rezultatul, orice, dar sa Nu mi-l ia pe tata!!! nu mai stiu ce sa cred..nebuloasa asta ma omoara cu zile..
  •  
    • 5 mesaje
    13 Nov 2006, 21:24
    0 0
    iti multumesc din inima crina. pare poate bizar dar voi imi sunteti parca mai apropiate decat toti in momentul asta; crede-ma ca mi-e teama sa vorbesc despre asta ..m-am izolat complet de prieteni pt. ca asa am simtit; Sunt momemte in care nu mai exista cuvinte; in cazul meu simt ca si sentimentele ma sufoca..in timpul operatiei la coloana am strans cu toata puterea cu o mana jacheta lui, cu cealalta icoana imaginandu-mi ca ii transmit toata puterea si energia mea..Stiu ca poate parea o nebunie dar..asa am simtit, eram disperata dar traiam cu speranta ca se va face bine. in afara de interventia chirurgicala reusita , cele doua tumori -e-adevarat, neextinse, sunt alarmante...ideea e ca ma simt mai singura ca niciodata si ce e mai trist ma scoate din sarite si sotul meu..simt ca nu ma intelege desi stiu ca si el tine la tata si l-a ajutat mult cat a fost in spital.. din nou mii de multumiri si Dumnezeu sa iti dea numasi bine!
  •  
    • 215 mesaje
    17 Nov 2006, 09:39
    0 0
    Dochita, tatal tau poate fii ajutat si in alte moduri, cu rezultate foarte bune, apelind tot la puterea naturii, dar sub alta forma. Daca ma cauti pe locweb@flash.ro pot sa-ti impartasesc din experienta mea. Sanatate si putere!!
  •  
    • 87 mesaje
    17 Nov 2006, 09:52
    0 0
    dochita, esti bine? adica, sunteti bine? ati mai facut analize? macar cu gandul sunt la tine. te pup. daca mai vrei sa vb poti sa-mi scrii pe privat si-ti dau adresa mea de mail. curaj!
  •  
    • 14 mesaje
    18 Nov 2006, 10:46
    0 0
    buna, despre bioenergeticieni nu stiu care sunt buni...stiu insa k exista bratari cu insertii diferite:magnet, ioni de oxigen, raze ultraviolete. si mai stiu 2 produse recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii(OMS) in diata anti-cancer si anti-sida(un antioxidant si un detoxifiant). tatal unei prietene are cancer, si medicul i-a zis sa nu sa se pregateasca pt nunta fetei(care era peste o luna 28 octombrie) k nu o sa ajunga. e, eu am fost d'soara de onoare la nunta respectiva si l-am vazut cu ochii mei, era foarte viu , si in general, dupa ce s-a intors de la nunta, a fost iarasi la control, si medicul i-a zis k s-a stopat evolutia tumorii. e adevarat el a fost o data operat. acum primeste si proceduri de chimioterapie, dar dupa roceduri toti"colegii lui " de la spital, stau in pat minim 2 zile, k nu pot sa se ridice, iar el poate sa se plimbe, merge la magazin. eu ma bucur enorm pt el, mai ales k il cunosc de mica, si e un prieten foerte bum de familie. daca te inereseaza poete ceva din ce am zis... ilm1985@yahoo.com sanatate, si ai grija si de tine