plante pt somn si nervi
-
1 0mi-am luat azi si am zis sa va zic si voua...e vb de tinctura de valeriana, care calmeaza sistemul nervos si iti asigura un somn linistit si pastile calmoplant- f bune de asemenea. sunt 100%naturale.
a mai luat cineva? eu deja m-am calmat.
-
Calmoplant
Producator: Plantavorel
Compozitie:
Pulberi vegetale de iarba de talpa gastei, conduri de hamei, iarba de roinita, flori de tei, frunze si flori de paducel si excipienti de comprimare.
Indicatii:
Atat profilactic cat si curativ in hiperexcitabilitate nervoasa, anxietate, suprasolicitari intelectuale, insomnie, gastropatii de origine nervoasa, nevroze, cardiovasculare, normalizarea activitatii inimii in sensul eliminarii extrasistolelor si a acceselor de tahicardie paroxistica.
Continut: 40 tablete
Administrare:
Intern: 1-2 tablete de 2 ori/zi, timp de 7-14 zile, sau doza unica de 3-4 tablete, inainte de culcare.
Este un produs cu actiune moderat sedativa, antispastica la nivelul sistemului nervos vegetativ, usor hipotensiva, vasodilatatoare, calmanta. -
VALERIANA AM LUAT-O DE LA PLAFAR. gasesti ceai sau tinctura.
buna pt:
insomnie, ganduri negre si obsesive,isterie, stari de nervozitate, depresie, angoase,nevralgii, palpitatii, sughit, crize astmatice,febra intermitenta, ameteli, migrene, dureri de cap nervoase, ciclu menstrual dureros, balonare,diaree, viermi intestinali.
DA, SCADE UN PIC TENSIUNEA, NORMAL...SI TE CALMEAZA...D-AIA O IA SI BUNICA TA.