`

•  
    • 1445 mesaje
    15 Ian 2002, 15:37
    0 0
    ~
  •  
    • 31 mesaje
    15 Ian 2002, 17:47
    0 0
    Itzi trenuie multa rabdare, ca de altfel totzi copiii te solicita f mult.Copilul simte lipsa parintzilor si intr-un fel se "razbuna" pe tine...Nu trebuie sa o rasfetzi prea mult..asta e gresheala fatala...Incearca sa comunici cat mai mult cu ea, sa vezi cam ce gandeshte, ce o "doare"...etc...Nu sunt nici adepta bufoneriilor..in exces...Comunicarea rezolva problemele si indeparteaza multe obstacole...Nu stiu ce varsta are copilul, dar shi la 3 ani un copil e tare receptiv in fatza unei discuztii seriose...Cred ca rasfatzul nu rezolva problema, doar o amplifica...
  •  
    • 96 mesaje
    18 Ian 2002, 10:00
    0 0
    Draga Mona98, cand am citit mesajul meu aveam senzatia ca citesc despre fiica mea care are 2 ani si 3 luni si asa cum spui tu "este foarte rea". Nici eu nu mai stiu ce metoda sa adopt cu ea dar tot rabdarea mi se pare cea mai buna. De nervii mei ce sa va mai spun!Mi-am propus ca in 2002 sa fiu mai rabdatoare si mai calma dar nu stiu cat ma va tine. Barbatii nu sunt prea rabdatori din fire (sunt si exceptii de sigur) asa ca am de furca cu amandoi dar mergem inainte ca n-avem incotro si dincolo de isterii copilul e o dulceata si ne incanta inimile zi de zi.
    Fanemiluta, nu dispera! Fiecare om are un punct sensibil si sigur vei descoperi ceva la nepotica ta care sa o determine sa te asculte. Fiecare copil are personalitatea lui si nu cred ca exista o metoda standard.
  •  
    • 752 mesaje
    28 Ian 2002, 01:51
    0 0
    citzi ani are nepotzica?eu sint de parere ca sa intri in lumea ei cucereste-o si ce daca ii indeplinesti mici dorintze, si sa nu uitam ca nu totzi sint la fel, cu uni poti discuta cu altzi nu...cum e baietzelul meu care imi zice din start NU si pleaca (la 3 ani) eu ce sa fac sa s-ar pe el?
    ca sa ma intzeleg cu el intru in lumea lui, ma strimb la el, inventez jocuri, cind fac curat eu zic ca il caut si tot asa, caci ea va simtzi ca tu o iubesti mult si se va intoarce spre tine cu un zimbete intr-o zi totul va fi bine.
    Eu acum doi ani am fost in vizita la mama cu baietzelul si vreau sa zic ca eram stresata ca nu se va intzelege cu bunica, citeva zile a facut crize nu vroia sa il atinga decit mama si verisoara lui, asta gasesc normal caci pe restu nu i-a vazut niciodata, dar mama smechera se strimba mult la el se ascunde-a de el facea multe jucarele si ia captivat atentzia, eh acuma dupa ce au trecut 2 ani de cind nu a mai vazut-o de ii arat poze cu ea imi spune " buni".
    Asta este parerea mea in cursul zilei intra in lumea ei, nu fi dura, tot ce are ea nevoie este de afectiune si tandretze, fanemiluta multa bafta si multa rabdare.
    Cu rabdarea treci marea