leococite distruse

•  
    • 886 mesaje
    13 Nov 2006, 13:49
    0 0
    In urma unor analize la ginecolog, mi s-a spus ca am multe leucocite distruse si mi-a dat sa iau ovule cateva zile. ce inseamna asta mai exact? poate fi ceva grav?
  •  
    • 886 mesaje
    13 Nov 2006, 16:55
    0 0
    va rog, imi poate raspunde cineva?
  •  
    • 354 mesaje
    13 Nov 2006, 17:32
    0 0
    Libra_ probabil ti-ar fi raspuns mai multi,dar sincer e cam de neinteles ce ai scris tu.Cum adica leucocite distruse?
    Leucocitele sunt globulele albe din sange.Un numar crescut de leucocite inseamna o infectie undeva in organism,iar un numar scazut o anemie,etc.
    Nu vad legatura cu ovulele.
    Ce valoare a leucocitelor ai?
    In prima faza m-am gandit ca ai o anexita,care apare la un nr crescut de leucoite,dar asa...chiar nu inteleg.
  •  
    • 886 mesaje
    13 Nov 2006, 22:42
    0 0
    nu stiu nici eu..mi-a zis ca sunt distruse, si mi-a dat sa iau ovule ca dezinfectant, in cazul in care e o infectie. am cautat si eu pe net dar nu am gasit mare lucru. am si un chist..sper sa nu am cancer sau ceva
  •  
    • 354 mesaje
    13 Nov 2006, 22:55
    0 0
    Eu nu inteleg ce doctor e ala care foloseste un astfel de limbaj "leucocite distruse"Parerea mea daca ti-a dat ovule este ca ai leucocitele mari deci e o infectie.Stai linistita cu chistul majoritatea femeilor au asa ceva,se rezolva cu anticonceptionale,tratamente naturiste etc.
  •  
    • 8403 mesaje
    14 Nov 2006, 08:39
    0 0
    draga mea, la orice frotiu Papanicolau, pe langa celulele epiteliale exista si leucocite moarte atunci cand este vorba de o infectie.este normal, si inseamna ca organismul se apara, dar ca ar fi bine sa iei si acele ovule pe care medicul ti le-a recomandat.

cancer nu ai, pentru ca daca aveai se citea cu totul altceva la acest frotiu.

deci, lasa spaimele deoparte, fa tratamentul si zambeste!
  •  
    • 886 mesaje
    14 Nov 2006, 18:34
    0 0
    va multumesc mult. le iau oricum, dar m-am mai linistit