iar cu ginecologia...
-
13 Nov 2006, 10:250 0Fetelor..ma iertati ca deschid iar un topic pe tema asta.
am o prietena careia ia intarziat menstruatia 3 luni aproape..si-a facut vreo 3 teste de sarcina..toate negative. acum a zis ca vrea sa mearga la doctor pana la urma, problema este ca ea e are doar 16 ani si nu se pricepe si ii e frica ca daca ajunge la parinti, in fine..i-am zis sa stea linistita ca doctorii oricum nu te tin minte si nu sta maica sa sa caute fisa ei prin cabinete si spitale.
As vrea sa mi recomandati un doctor bun, undeva fara recomandare dela medicul de familie, nu shtiu cum este la spitalele de stat daca ne ducem la cabinet si platim consultatia..? Era cineva care a recomandat intr-un alt topic o doctorita care are cabinetul la dristor dar este imposibil in acel interval orar. dimineata.clinica particulara si nu medlife ca este mult prea departe...
daca puteti sa ma ajutati cu o recomandare va sunt recunoscatoare.
o zi buna! -
13 Nov 2006, 11:18Pai zi in ce zona frea fata.Asa pot sa iti spun la sanador sa se duca, da e 70 lei consultatia.Sau, daca poate, sa se duca la Polizu, iti recomand eu pe cineva, e o tipa care e ok.E naspa la Polizu, dar consultatia o costa 15 lei
-
13 Nov 2006, 12:55De obicei la varsta asta ciclul nu vine in fiecare luna, dar totusi sa mearga la medic.