fumatorii anomimi

•  
    • 551 mesaje
    11 Nov 2006, 14:58
    0 0
    buna fetele,stiu ca a mai fost un topic in legatura cu aceasta discutie,dar m-am gandit sa deschid si eu unul.
    Vreau sa ma las de FUMAT,am nevoie de sprijin,de incurajari,
    cine e cu mine?
  •  
    • 2312 mesaje
    12 Nov 2006, 00:52
    0 0
    eu te sustin.Am fumat cam vreo 7 ani,m-am lasat vreo2 ani apoi dintr-o tampenie m-am apucat din nou(am incercat sa ma las timp de un an),m-am lasat iar(de 3 ani) si nu ma mai apuc niciodata. E prea greu sa te lasi ca sa te mai apuci iar.
  •  
    • 733 mesaje
    12 Nov 2006, 11:14
    0 0
    si eu te sustin
    aseara am scris o ditamai poveste dar s-a blocat compul cand sa trimit si nu am mai avut chef sa redactez din nou
    ideea e ca ultima oara cand s-au scumpit tigarile, acum vreo 2-3 luni, nu stiu, am decis ca nu se mai poate si dupa 10-11 ani de investitii, am pus pielea rea pe mine si gata.
    aaa asta a fost intr-o sambata spre duminica si sotul meu s-a lasat si el marti
    si nici nu mai avem de gand sa mai punem tigara in gura, chiar daca uneori pofta e mare
    cel mai usor te lasi daca in jurul tau, la servici, acasa nu fumeaza nimeni
    la noi la servici nu fumeaza nimeni si acasa sumtem doar noi. si a fost destul de usor
    plus seminte pana faci besici pe limba, dar te mai uiti ???
    te pup si multa bafta si ambitie
  •  
    • 551 mesaje
    12 Nov 2006, 11:48
    0 0
    mersi mult fetele pt incurajari,acum mai am tigari in casa,dar ieri am vorbit cu sotul meu(si el fumator)ca atunci cand le terminam GATA nu mai cumparam altele,vreau sa va zic ca ieri,dupa ce am postat aici nu am mai fumat vreo 5ore,dar nu va spun cum in acele ore cum imi lasa gura apa,cel mai frica imi e sa nu ma ingras,dar si cu riscul asta am zis,gata,ma sacrific si dupa aceea ma chinui cu kg,maine e ultima zi asa ca de marti incepe greul,dar nu ma las,eu comand,nu tigarile,sunt constienta ca va fi greu,dar cred ca voi reusi,mai ales alaturi de voi
    pupici
  •  
    • 122 mesaje
    12 Nov 2006, 11:50
    0 0
    ca sa te lasi mai usor de fumat ia ceva medicamente speciale. eu m-am lasat acum 6 sapt si mi-a fost foarte usor. m-am mai lasat eu de fumat dar niciodata nu mi-a fost asa usor ca si acuma pt ca faceam un tratament cu argila, beam argila de 3 ori pe zi tp de 21 zile. aceata cura de argila detoxifica organismul. deci organismul mi s-a curatat, eliminand toate toxinele, inclusiv nicotina, responsabila pt nevoia de a fuma. eu cred ca asta a fost motivul pt care nu simteam nevoia sa fumez. tratamentul l-am terminat de cateva sapt si nici acum nu mai simt nevoia sa fumez. ce fain e fara tigari!!!! nici nu va inchipuiti. pot sa miros orice mult mai usor, dimineata e mai fain sa te trezesti fara mirosul si gustul ala de tigari, am mai multa energie si ma simt mult mai bine ... sper sa nu ma mai apuc niciodata!!!
  •  
    • 737 mesaje
    12 Nov 2006, 12:03
    0 0
    poate ma voi lasa si eu...... daca va citesc mesajele parca ma apuca ambitia
  •  
    • 551 mesaje
    12 Nov 2006, 12:11
    0 0
    hai deadrose,INCEPEM????dam starul,pote asa ne e mai usor,fetele ne incurajeaza,iar noi executam,ce zici,dam startul?
    Kamelia ce fel de argila?eu am verde ca aici nu am gasit alba,e buna?in tara am facut si eu tratamentul cu argila alba,m-am simtit minunat dupa aia si am si slabit,ai baut si argila sau numai apa?
  •  
    • 733 mesaje
    12 Nov 2006, 19:45
    0 0
    bim nu te ingrasi atat timp cat manancu : seminte, bomboane fara zahar... etc
    ti-am zis eu facusem o pasiune pe seminte nutl... din alea de floare cu coaja taree faceam la besici pe limba dar, ca sa nu mananc altceva
    sotul meu s-a ingrasat ca nu-l caracterizeaza nici semintele si nici bomboanele
    hai multa bafta si sunt alaturi de voi
  •  
    • 122 mesaje
    12 Nov 2006, 23:23
    0 0
    argila am luat-o de la plafar sub forma de granule, am obs ca era o combinatie de roz, alb... de fapt nici nu scria pe ea ce culoare e. scria ca e "supliment alimentar" ... e la 1 kg
  •  
    • 551 mesaje
    12 Nov 2006, 23:48
    0 0
    mersi mult,maine ma duc si caut sa vad ce gasesc,acum pip ultima tigara,m-am hotarat,pachetul care era planificat pt maine il tin sigilat
  •  
    • 2312 mesaje
    13 Nov 2006, 08:42
    0 0
    Secretul e sa nu cedati!Tin mainte ca eu ,cand m-am lasat de tigari,ajunsesem sa ma iau dupa fumatori pe strada,pt a mirosi fumul,visam noaptea ca fumez,ajungi de crezi ca daca nu fumezi,mori.E ca un fel de sevraj...simti ca nu mai poti respira.E greu dar se merita.Eu n-am mai avut probl cu dantura,cand fumam nu numai ca incepusera sa mi se ingalbeneasca dinti,mi se cariau dar si miroseam destul de urat..va dati seama pt ceilalti,care erau nefumatori cum li se par fumatorii.Oricum,in prima faza te ingrasi putin deoarece am inteles ca nicotina intervine in metabolismul grasimilor,.dar eu una am slabit cam dupa 1 an.Asadar succes!Si,nu cedati!