vitacare contour!!

•  
    • 3 mesaje
    11 Nov 2006, 14:41
    0 0
    Buna! Ma gandeam sa incerc si eu tratamentul cu contour pt. marirea sanilor! Dar am vazut k nu sunt recomandate sub 18 ani! Eu am aproape 17 ani si sunt inca plata lucru care deja ma streseaza! nu pot sa port si eu un maieu ceva mai decoltat ca nu am ce baga si sta ingrozitor! Ce imi recomandati? As vrea sa incerc tratamentul cu contour. Care ar fi rectiile adverse? Ar opri cresterea naturala a sanilor sau ceva? Sau dc nu ar fi recomandate feteor sub 18 ani? VA rog!!!!! heeelllpp!!!
  •  
    • 30 mesaje
    11 Nov 2006, 15:04
    0 0
    cine nu ar vrea sani mai mari mai ales la pubertate?si eu as vrea cu toate ca am doar 16ani..dar stiu ca nu e bine sa folosesti nici creme pentru slabit,nici creme pentru cresterea sanilor pentru ca dezechilibreaza echilibrul hormonal..in orice caz,parerea mea e ca nu ar trebui sa cauti metode de crestere a sanilor ci ar trebui sa cauti metode de crestere a increderii in sine...uite-te in jurul tau,vei vedea ca sunt altele cu probleme mult mai mari si cu 'defecte' mult mai mari si vei invata sa te iubesti...nobody is perfect iar noi,toate,suntem frumoase in felul nostru..
  •  
    • 3 mesaje
    11 Nov 2006, 15:22
    0 0
    Mersi d incurajare! M-am obisnuit cu ideea asta da uneori e enervant! adik totusi am 16 ani ji 7 luni ji toutsi ar trebui sa am si eu sanii ceva mai dezvoltati nu asa plata....ma simt bien in pielea mea dar uneori chiar mi-as dori sa fie sie i amkr un pic mai mari! Risc mult daca incerc tratament cu contour? Tot ce ma opreste ar fi faza cu cancerul al san ca am inteles ca poate duce la cancer la san si sa nu imi deregleze cresterea naturala a sanilor sa nu afecteze cresterea sa raman asa cum sutn si dupa ce termin tratament sa revina sa stare ainitiala si sa fie si afectati si sa raman chiar asa:-|!!?? ce crezi?
  •  
    • 5 mesaje
    12 Nov 2006, 13:19
    0 0
    nu are nimeni nici o idee ce efecte negative ar putea avea acest taratemnt, nefiind recomandat persoanelor sunb 18 ani???? va rog spunti-mi ca as vrea sa ma apuc de el si nu stiu ce sa fac!!!Mersi:*
  •  
    • 5 mesaje
    14 Nov 2006, 18:16
    0 0
    nu are nimeni idee(((((((?????
  •  
    • 19 mesaje
    28 Nov 2006, 19:10
    0 0
    Pana la urma ai incercat pastilele astea?La mine urmeaza sa iau a2-a cutie sapt asta si pot spune ca s-a format foarte putin un contur asa cat de cat dar am doar 2 saptamani maine de cand le iau.Voi nu ati mai incercat?
    Tot pe acest forum am inteles ca au mai luat persoane si ca au dat rezultate aceste pastile.Stiti ceva?
  •  
    • 5 mesaje
    2 Dec 2006, 23:20
    0 0
    eu inca nu am incercat pt k nu am idee daca etse chiar indicat daca am 17 ani adik nue ste indicat sub 18 asa scrie nujtiu sa nu-mi afecteze ceva sa-mi deregleze ceva!! tu cati ani ai? cum iti merge tratamentul? esti multumita? skimbari ceva? tine-ma la curent te rog!! ms mult astept raspuns :*
  •  
    • 1906 mesaje
    3 Dec 2006, 00:50
    0 0
    mama ce viseaza fetele de 17 ani din ziua de azi. eu la vremea aia habar nu aveam pe ce lume traiesc, nici nu vroiam sa ajung sa fiu nevoita sa port sutiene si voi va plangeti ca n-aveti sani mari?
  •  
    • 19 mesaje
    3 Dec 2006, 20:58
    0 0
    tanydream,eu sunt la a2-a cutie acum si nu pot spune ca sunt rezultate prea spectaculoase,doar putin s-a mai conturat forma,dar nu pot spune chiar ca mi-au crescut,se simte o mica schimbare doar.Eu am facut tratament cand aveam 17 ani cu Biobust timp de 1 luna dar n-au dat nici un rezultat(nu am facut tratamentul in intregime).Acum m-am gandit sa incerc si cu pastilele Contour(tot aici am citit despre persoane care au fost incantate de rezultate) si inca nu sunt descurajata,o sa continuu tratamentul timp de 3 luni pt ca in timpul asta e posibil sa se vada ceva(sper).Acum nu am decat vreo 3 saptamani deci nu am de ce sa ma descurajez.
    Tu mai poti astepta vreo 2 ani sa incerci sa le iei ca sa nu stopeze cresterea naturala sau poate chiar la persoanele sub 18 ani nu dau rezultate,nu stiu ce sa spun.Oricum te voi tine la curent cum o sa decurga tratamentul in continuare.
  •  
    • 337 mesaje
    4 Dec 2006, 10:54
    0 0
    ma fetelor,credeti ca daca ar functiona pastilele astea ar mai exista chirurgia estetica?
  •  
    • 5 mesaje
    9 Dec 2006, 16:34
    0 1
    ms mult d informatii gaby :*:* astept sa ma tii la curent cu ce se mai intampla cu tratamentul tau. Si eu ma gandeam sa nu incep chestia asta ca nu cumva sa imi estompeze cresterea naturala....:-| ms:*