help! urinarea...bat-o vina
-
0 0salut!am o problema care ma framanta iar voi sunteti ultima mea speranta...am probleme cu...urinatul. imi vine tot timpul sa urinez dar de fapt,eu nu urinez..este doar senzatia pe care o ai cand te tii..iar cand urinez,la sfarsit am o durere..si sper ca printre voi se afla un medic care ma poate ajuta.ma simt penibil,sunt minora iar mamei imi este rusine sa ii spun so heeelp
-
Iubita, ai cistita, raceala jos cum se zice in popor...nu este nici o rusine sa vorbesti cu mama ta, ea va sti cel mai bine ce sa-ti dea dar cel mai bine este sa te tratezi eu stiu la un medic dar mai simplu ar fi sa te duci la o farmacie si sa ceri ceva pentru cistita...eu de exemplu beam 2-3 cani de ceai de matase de porumb si imi trecea pana a doua zi .Mai multe cistite netratate da in anexita si poate sa-ti afecteze fertilitatea.Sper ca ti-am fost de ajutor...asta este ce stiu eu si deci...poate stie altcineva mai multe .Sanatate maxima.
-
Vai dar nu te speria atat...nu e o boala grava pur si simplu pe vremea asta ai stat cu picioarele goale prin casa sau ai umblat pe afara cu mujlocul gol...nu-i asa? ca doar asta e moda...stai linistita pune-ti ciorapi in picioare si bea ceai de matase de porumb neindulcit vreo 3 cani fierbinti pe zi si maine nu mai ai nimic....iar daca vei simti la fel si maine faci acelasi lucru si maine.Succes
-
in primul rand vreau sa iti spun ca trebuie sa vorbesti intotdeauna cu parintii.chiar daca avem impresia ca nu tin cont de parerile noastre.
sa ii spui mamei tale ce te supara iar daca in cateva zile nu iti trece sa mergi la doctor.
cistita se trateaza usor isa trebuie sa o tratezi bine, daca nu exista posibilitatea sa se cronicizeze.
iti spun din proprie experienta.
salut toate evele si va spun multa sanatate!