Durere in partea dreapta...la efort
-
9 Nov 2006, 16:530 0Buna fetelor.
Am si eu o intrebare.
Baietelul meu (are 8 ani si 8 luni) imi spune ca il doare in partea dreapta (imi arata undeva mai sub coaste). Durerea zice el ca apare doar cand alearga sau cand merge mai repede.
Eu am aflat abea astazi, ca abea acum mi-a spus. Mi-a zis ca l-a durut cand a alergat in curtea scolii cu alti copii. Si i s-a mai intamplat o data in parc la joaca.
De mers o sa merg cu el la medic negresit dar pana cand ajung vroiam cateva parere, daca i s-a mai intamplat cuiva. Sunt cam inspaimantata...el deja zice ca-i e frica sa nu aiba apendicita (i-am povestit eu odata cand s-a operat baietelul unei rude). -
10 Nov 2006, 10:31Scuze...am modificat tutlul.
Gresisem.
Corect e in partea dreapta. Acolo zice el ca-l doare la efort. E o durere scurta, nu-l deranjeaza mereu....doar cateodata cand alearga. Daca se opreste in cateva minute ii trece. El zice ca nu e o durere mare. Poate fi ficatul? Dar la varsta asta e posibil? Si eu stiam ca ficatul nu doare sau daca durea ficatul ma gandesc ca l-ar fi suparat si atunci cand nu face efort. -
10 Nov 2006, 12:02imtradevar,ficatul nu doare decat daca e inflamat.poate fi colecistul...sau poate fi o apendicita care iradiaza in partea superioara sau chiar un apendice ectopic.mergi la un control pt a fi sigura.bafta
-
10 Nov 2006, 22:14La efort prelungit doare si ficatul. Dar cel mai bine e sa mergi la doctor, pe copii nu ar trebui sa ii doara ficatul, de obicei ei sunt destul de in forma...