operatie de amigdale si polipi

•  
    • 56 mesaje
    9 Nov 2006, 12:11
    0 0
    Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat,am fost cu baietelul meu in varsta de 7 ani si l-am operat de polipi si amigdale asta sa intamplat luni iar azi dupa 4 zile a inceput sa tuseasca si sa stranute ,i-am dat sirop de tuse si fervex,va rog mult care ati mai trecut prin asa ceva sa mi dati si mie o parere si un sfat.Va multumesc f f mult
  •  
    • 389 mesaje
    9 Nov 2006, 14:48
    0 0
    adica, vrei sa spui ca a racit? copilul ar trebui sa ia post operatoriu, olint+ antibiotic pt prevenirea infectiilor.
    daca esti speriata, cel mai bine suna-l pe medicul care l-a operat
    si chiar, tu dai la copil de 7 ani fervex? -nu prea e ok
    mai bine nurofen, panadol
  •  
    • 242 mesaje
    9 Nov 2006, 23:07
    0 0
    Eu cand m-am operat de amigdalita imediat dupa operatie mi-a facut antibiotic injectabil 4 zile tocmai pt a prevenii vreo infectie ce ar putea aparea in urma interventiei. La copilul tau i-a dat injectii?
  •  
    • 4 mesaje
    23 Feb 2011, 10:40
    0 0

bunaeu am 18 ani si ieeri m-am operat si de polipi si de amigdale.polipii i-am avut scosi de la varsta de 3 ani si au recidivat.A fost sub anestezie locala,dar a fost absolut ORIBIL.am simtit absolut tot,de la prima pana la ultima taietura.Sistemul nervos central nu a suportat anestezia,nici piafen,nici fenobarbital...nimic.Azi,nu pot vorbi deloc,abia reusesc sa manac putina supa strecurata si cate o gurita de apa.vindecarea la copiii mici e mult mai rapida si nedureroasa,aveti grija de ei si multa sanatate.